2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım evimize yakın bi yer var orda olacak kına
davetiye de ne durumda bilmiyorum görümce bastırtıyo

artık düğün bitsede kurtulsam diye bekliyorum

sizin foto fiyatları iyimiş, benim pahalı gibi geldi bana.

rasiba, nsılsın canım. gözünüz aydın bebiş sağlıklıymış.

Merhaba kizceleeeeerr, aman oku oku bitmedi. Masallah. Daha yeni uyandim kaydirigubbakcemile3

Kiz double, benim gelinligimden resim yok ki, ama Kina gecesi icin elbisemi ekleyebilirim.

Kiz tubis sagol. Dügün yeri ilk önce cooook hosuma gitmedi, ama süslenmis hali, cok tatli oluyormus.

Felicity, cok tatli cikmissin canim. cok tatli ve güzel bir gelin olmussun. Allah bir yastikta kocatsin ;=)))

Kızlar hepinize çook teşekkür ederim, inşallah sizlerin de melekler gibi gelinlikler içinde fotoğraflarınızı görürüz..unutmayın relax olun, herşey olacağına varıyor, sakin olun, ailenizin nişanlınızın başını yemeyin, hiç gerek yok, herşey bittikten sonra amaan bunca tantana bunun için miydi diyeceksiniz çünkü..o yüzden hiç kimseyi kırmayın, kendi sinirlerinizi de bozmayın, gerilmeyin...unutmayın herşey çok güzel olacak..

Double canim, elbisen cok güzelmis, senin fiziginide güzel göstermis.
Ama ben o sacindaki kivirciklar var ya? Ben onlari sevmiyorum.

double, hayırlısıyla giyimek nasip olsun canım. fırfır çok şeker duruyor. tipinde d.günü resimlerinden çok farklı çıkmış.

jülide, elbisene bayıldımmmmm çok güzel renkleri. nerden aldın. ıstanbuldanmı öyleyse nerde, ne kadar ay çok beğendim.
ayrıca minik gösteriyon kız sen.

kızlar iki itp duvak olacak ya kıvırcık yada normal duvakk
kimse beğenmedi mi o duvağımı yaaaaaa:KK43:

doğun gününde tek karade görünüyodum canım ama valla ikiside gerçek tipime benzemiyo resimlerde kötü çıkıyorum baya kaydirigubbakcemile3

X