2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Merhaba Aysuncum, Kina gecemde giyecegim yesil elbiseyi ekledim canim. Sen görmüstün galiba.
Ay ne güzel ya, evcilik oynuyorsun kaydirigubbakcemile3
Firini, herseyi iyi günlerde kullan kusum...

ben resimleri görmedim, kaç gündür bakmıyordum topiğe geçmişede bakmadım duruyormu resimler

ayy aysun canım sanki bende görmedim yaaaa

kız deli sen gördün yaa lülülülülülü ama bir kez daha eklerim istersen arama geçmişte

Merhaba Aysuncum, Kina gecemde giyecegim yesil elbiseyi ekledim canim. Sen görmüstün galiba.
Ay ne güzel ya, evcilik oynuyorsun kaydirigubbakcemile3
Firini, herseyi iyi günlerde kullan kusum...

ay evet görmüştüm sanırım
hakkaten şu an evcilik oynuyoruz herşey oyun gibi çok eğlenceli daha işe de başlamadım henüz o yüzden çok keyif alıyoruz herşeyden inşallah bu şekilde devam eder darısı başınıza canlarım çok yakın zamanda sizin evcilik oyunlarınızda başlıcak a.s

kızlarrrrr öpüyorum hepininizi ben çıkıyorum.. ev aramaya gitcem gene. çok yoruldum yaaa. iş yeterince yoruo zaten. öpüyorum hepinizi fıstıklar :1hug:

julide çoook güzelmiş elbise bayıldım valla
sana da çok yakışmış tam kınalık
bu arada hakkaten küçük gösteriyosun ama bence bu çok güzel bir şey yerimseniben

aysuncum ben geçmişte ararken eklemişsin, buldum önceki sayfalarda.
gelinliğin çok güzelmiş olmuş. tam benlik dantel hep çok seviyorum böyle gelinlikleri.
çok cici olmuşsun canım.

duvak yokmuydu ?

duvak var aslında ama pek görünmemiş küçük bir duvak yaptırmıştım çünkü gelinliğin arkası kuyrukluydu ve kuyruğu çok güzel açılıyordu uzun duvakla orayı kapatmak istememiştim

aysun gelinliğini diktirdin dimi, bir arkadaşım varda onun için düşündük modeli :)
pek beğenildin bu arada fiziğiniz aynı gösterdim de kızmadın dimi

aysun gelinliğini diktirdin dimi, bir arkadaşım varda onun için düşündük modeli :)
pek beğenildin bu arada fiziğiniz aynı gösterdim de kızmadın dimi

yok tatlım niye kızayım evet canım gelinliğimi diktirdim izmir kemeraltında bir modaevinde genelde pronovias modelleri üzerine çalışan bir modaeviydi

ayy canım evet görmüştümm:))))))))kaydirigubbakcemile3

yaaa ve hemen unuttun klava: dimi aşkolsun :umursamaz: :sinifsinif: naniknanik

Sagol Aysuncum. Bu ara terkrar söyliim, cok güzel bir gelin olmussun canim. Tüh tüh tüh masallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…