- 23 Ekim 2008
- 4.198
- 3
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sıkıldımmmmmmmmmmmmm kızlarrrr
Bende sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aysunum prensesler gibi oluşsun maşşallah.allah bi ömür huzur ve mutluluk versin yuvanıza :) canım benim,ben 23 gün oldu hala alışamadım sen 1 haftada nasıl alışacaksın ki evli olduğuna :))
ben geldimmm sıkılmayın artık pp
ayyyy gözün aydın canımmm kirası gerçekten çok iyiymiş .. küçük olsun daha iyi temzlemesi kolay olurr kaydirigubbakcemile3
biran önce türkiyeye gelin zaten ne işiniz var ordaa alkisalkisalkis
Croiselle canim , biz annemlerin yazlik evinde kalacagiz. Yani annemler orada olmayacak. Ben kaynanama birsey sormadim vallah... Karismazda zaten zemuszemus
pinkgun çok güzell olmuşşun gelinliğin çok hoşuma gitti ne güzel atlatttın valla heyecanı. herşeyin çok güzel geçmesine çok sevindim. darısı bizim başımıza artık hihoyyyt
croiselle yuvanızda mutluluklar uçussun inşallah :asigim: biz de bi bulabilsek ev. bıktım her akşam iş çıkışı ev aramaktan yaa -tatlicadiarzu-
inşallah canım hayırlısıyla inşallah sende bulduğunuzda bize yazarsın beraber seviniriz
slm kıslar
begüm evi nereden tutmayı düşünüyorsunuz
bende ev bulamama konusunda muzdaribim mafoldumben
hemşom fatih ışıklar - özalkent - hava lojmanları - ankara cd. - nalçacı - aydınlık.. bakıorum heryere valla. keseme uysun yeter diyorum amaaaa bulamıorum yaa mafoldumben çokk bakımsız evler. biraz düzgünününde yanına yaklaşılmıo. sende hemen tutacakmısın canım.nerelerden arıosun
bulsam hemen tutacam ve düğün yapcam cnm
ev bulamıyoruz diye nikah tarihi alamıyoruz
ben merkezden arıyorum cnm hemde bireysel kombili
haliyle merkezi yerlerde fiyatlar uçmuş uygun olanlarda ev bakımsız
hakkımızda hayırlısı olsun artık vereliniortak
vereliniortakhayırlısı olsun canım. bulursan bana da haber edersin. yada benim baktığım semtlerden duyarsan da kaydirigubbakcemile5 öptüm canım
kızlar sizin oralarda kiralar ne kadar???
burda 600 den başlıyo nerdeyse evler
HANİ nerdesin ceee diyip kaçıyosunn klava:
hayırlısı olsun canım. bulursan bana da haber edersin. yada benim baktığım semtlerden duyarsan da kaydirigubbakcemile5 öptüm canım