2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım bu ay öğrenciler çıkıyo evler çoğalır, 4 yıl konyada okumuş vede 3 yılda kirada kalmış biri olarak konyada ev aramak nsl bişeydir çok iyi bilirim bn
ve bnce konyanın en rahat yeri anıt hem ulaşımı hemde akşamları rahat oluşu, biyerden falan gelirken akşamalrı korka korka geçmek zorunda kalmıyon sokaklardan, işalla en kısa zamanda ev bulursunuz :Saruboceq:

evet canım haklısın herkes temmuzu beklein dior. ben de şimdiden bitireim diorum. bi sürü iş var daha. bu gidişle de beklicem zaten. ev yok çünkü. inşallah en yakın zamanda uygun ii bi ev bulurum canım :1hug:

ben uykusuzluk dışında iyim doublecim, sen nasılsın çeyiz serildimi geçmişe bakmadım henüz o yüzden soruyorum.

benim kadar şaşkın biri olamaz yaa. aşkımın doğum gününü unuttum mafoldumbenmafoldumben ne kadar ayıp. 8 senedir ilk kez unuttum yaa Çok üzgünüm çoook

bende çok yorgunum canım yaaa her yerim ağrıyor. çeyizi serdik canım eve gelen gden oluyor bakmak için evdekiler çok yoruluyor bende akşam onlara hizmet ediyorum:)))

haftasonu toplanacak evi teslim alabilsek hemen götürücez de daha teslim olmadı bekliyoruz:)

günaydın kızlar nasılsınız???
çok yoruluyorum evlilikten korkmazya başladım bu aralar... sanki bana göre deil anlaşamayacakmışız problemler çıkacakmış gibi geliyor:KK43:(
ztn sürekli tartışıyoruz o da etken olabilir:))

bu arada rasibacığım Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun bebişiniz çok mutlu oldum... ozmn söylediinde çok üzülmüştüm... bazen doktorlar böyle hatalar yapabiliyorlar... ama sonun iyi olmasına çook mutlu oldum:)))

günaydın kızlar nasılsınız???
çok yoruluyorum evlilikten korkmazya başladım bu aralar... sanki bana göre deil anlaşamayacakmışız problemler çıkacakmış gibi geliyor:KK43:(
ztn sürekli tartışıyoruz o da etken olabilir:))

canım bende aynı durumdayımm:1no2: sürekli tartışma ama nedense hep tartışan sorun çıkaranda benim:)))
allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

affetmio yaa :eek:klava: naz yapıo bana :dilcikar: haklı ama çekecem napaım. o hiç unutmamıştı -tatlicadiarzu-

sende olsan naz yapardın canım:))) azcık ilgilen beyfendiyle yumuşasın çok üzmesin seni:))

affetmio yaa :eek:klava: naz yapıo bana :dilcikar: haklı ama çekecem napaım. o hiç unutmamıştı -tatlicadiarzu-

seni çk iyi anlıyorum canım çünkü geçen yıl bnde unutmuştum mafoldumben
çok kötü bir durum ve aylarca naz yapmıştı aşkımcım bana bu yıl zaten doğumgünün olduğu gün kına gecem olcak yine kaynıcak aşkımın doğumgünü mafoldumben

X