2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

çok var kına ve düğün için herşeyimi tamamladım nerdeyse, herşeyim hazır olsun istiyorum bir an önce :eek:
kına tepsimide kendim süslüyorum bugün bitiririm herhalde sizinle paylaşırım :teytey:

Bizde bugün masa süslemesine sececegiz kizlar ;=)))
Balkon süslemeside olacak zemuszemus
Buketimi oradan atacagim.
Size mekani süslenmis olarak gösteriim, durun bakiim ;=)))

seni çk iyi anlıyorum canım çünkü geçen yıl bnde unutmuştum mafoldumben
çok kötü bir durum ve aylarca naz yapmıştı aşkımcım bana bu yıl zaten doğumgünün olduğu gün kına gecem olcak yine kaynıcak aşkımın doğumgünü mafoldumben

valla şu telaşa geldi canım yaa diilse unutmazdım :1no2: kına günü daa ii olur tatlım ne güzel farklı bi anlam daa kazanır d.günü kaydirigubbakcemile5
Buda Nikahimizin kiyilacagi yer. Ama bizim sandalyemiz degisik olacak.

canımmmm muhteşem yaa :)) neresi burası . valla rüya gibi alkisalkisalkis o masada senle aşkın oooo :asigim: misafirler bayram edecek valla güzellikten :dance::dance:

Sagol kizlar. Burasi Istanbul/Baltalimani ;=))) Ay cok seviniyorum. Ilk basta süslemeden vazgecmistik, maddi acidan. Simdi babam ben üstlenecegim dedi ;=))) Canim babiskom ;=))))

Sagol kizceler, simdide Kinagecesinde yapacagimiz yemekleri pilanliyoruz Annem ile.

Simdiye kadar pilanladigimiz: Kisir, minik Lahmacun, Kadin budu köfte, Yesil salata, Patates salatasi, Sarma (belki), Kurabiye, Pogaca,, Logusa serbeti .

Bide Pasta filan yapilacak daha...

valla bende acıktım. julide maşallah ne o öyle.öyle bi menü saydın ki :1shok: kına da bizde tek çay verilio a.s

X