2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

şöyle gelinliğimi görmeniz açısından bunu da koyayım aslında arkası uzun kuyruklu ama pek belli olmamış

bu resimde belli olmuş gelinliğin gerçekten çok hoşmuş canım
heleki saçına bittim, hangi kuaföre yaptırdın acaba belki benimde işime yarar çünkü saçını çk beğendim

dalinacım bornovada kuaför hanifi var orda yaptırdım saçımı da makyajımı da hatta felicity de orda yaptırdı gelin saçını, eğer istersen telefonunu ve adresini verebilirim :KK66:

pinkgun sayfaya tesadüfen baktım ve seni gördüm. çok çok çok tatlı bir gelin olmuşsun maşallah:nazar:
Allah bir yatsıkta kocatsın sizi ve en kötü gününüz düğün gününüz gibi olsun demek istedima.s.

canlarım benim gece 3 ten beri hastanedeyim abin eşi doğurdu kızlar doktor doğumdan önce dediki çocuğun yüzünden kafasından korkabilirsiniz bizde merakla bekliyordukki sapasağlam bi bebek oldu bebeği bizim yanımıza getirdiler abim çocuğunu görünce başladı hüngür hüngür ağlamaya onu öyle görünce bizde başladık hastabakıcılar falan herkes ağladı o kadar güzel bir bebekki heryeri harika çk mutluyum

canlarım benim gece 3 ten beri hastanedeyim abin eşi doğurdu kızlar doktor doğumdan önce dediki çocuğun yüzünden kafasından korkabilirsiniz bizde merakla bekliyordukki sapasağlam bi bebek oldu bebeği bizim yanımıza getirdiler abim çocuğunu görünce başladı hüngür hüngür ağlamaya onu öyle görünce bizde başladık hastabakıcılar falan herkes ağladı o kadar güzel bir bebekki heryeri harika çk mutluyum

ayyy bu süper bi haber canım yaa gözünüz aydınnn alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Ay canim, gercekten sevindim... Sanki yakin bir arkadasim evlenmis. O kadar merak ettim yani ;=)))

ay canım benim yaa kıyamam,inan ben de sizin düğünlerinizi merakla bekliyorum kendim atlattım ya şimdi rahatım :))

kısss bak evleneli 8 günün olmuş bile aysunnn şaka gibi gerçektenn :)))))

hakkaten ya şaka gibi,bazen inanmak için evlilik cüzdanına bakıyorum kaydirigubbakcemile3

ahh canım nasıl doktormuş o öyle yaa. ultrasonda bebeğin nasıl olduğu görünmüyo mu korkmayın diyo..

çok şükür canım sapasağlam bir bebek olmuş. gözünüz aydınn:)))

Ay Aysuncugum. Cok tatli olmussun. Sacinda cooook güzel.
Rasiba, hayirli ugurlu olsun canim. Teyze mi diyecegiz simdi sana :1shok:

saolcanım çok saolun ya sizlede takılamıyorum sırf sizle yazışabilmek için yeni bilgisayar aldım fırsat bulup başına oturamıyorum

canım çok saolasın

rasibacım tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün hala oldun demen ne güzel

X