2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

rasibacım çok çok mutlu oldum allah analı babalı büyütsün :Saruboceq:
pinkgun canım netten adresine falan baktım şimdi, benim gitmeyi düğündüğün kuaföre gelin başı porselen makyajı 180e yapıyomuş seninki nekadara oldu, çok korkuyorum şu kuaför olayından çk kötü olcakmış gibi geliyo saçım mafoldumben

benimde 200 oldu hepsi ben saçımdan değil de makyajımdan çok korkuyordum ve korktuğum az da olsa başıma geldi makyajımı çok beğenmedim açıkçası herkes çok beğenmişti ama ben neden doğal tonlarda yapın demedim diye kızıp duruyorum kendime, hoş geçti gitti artık ..

gelinliğinde sende harikasın aysunnn maşallah maşallhhhhhhhh

gelinliğinde saçında sende çok güzelsin canım:))))))

inşallah bizde böyle oluruz:)

hepinize tekrar tekrar çooook teşekkür ederim kızlar beğenmenize çok sevindim gerçekten,yakın zamanda sizin resimlerinize de böyle bakarız inşallah :Saruboceq:

Insallah kizlaaarrrr. AY NE güzel yaaaa... Bu ara kizlar. 1 Temmuzda Is görüsmem var. Alman Enerji firmasi. Türkiyede elemana ihtiyaci varmis. Ahhhh benim icin dua edin alkisalkisalkis

Nilaycımmm çok sevindim senin adına çok güzel canım allah hayırlısıyla oturmayı nasip etsin inşallah
kız nerde resimler biz nerden görcess

Made nerelerdesin sen bacım yaa
çok geçmiş olsun valla bizi bıraktığını düşünmeye başlamıştık artık

Pinkgun inanılmaz güzel olmuşsun gelinliğin saçın makyajın çok güzel olmuş resimlerinizi dışarıda çektirmenizde harika olmuş
inanamıyorum yaa sen şimdi evli misin hihoyyyt

MiniEtek hayırlı olsun canım çeyizni yerleştirmişsin güle güle oturun inşallah

Jülide cimm annenlerde kalacak olmanıza sevindim
iyi bari kabul ettimi kaynanan ??

iş görüşmen iyi geçer inşallah

Rasiba Allah analı bablı büyütsün canım çok sevindim maşallah bebeğe

o doktor ne salakmış yaa sinir şey klava:

benimde iyi bir haberim var
nişanlım bir ev bulmuş tam bize göre
minik küçük bir ev
yaklaşık 150 euro civarında kirası çok çok uygun bize
75 mt kare felan hihoyyyt
tabii sizin evleriniz kadar büyük değil ama nasıl olsa 2-3 sene sonra döneceğiz diye büyük bir eve ihtiyacımız olmadığını düşündük

giriş katı çok şirin bir ev
nişanlım dırşarıdan çekmiş evi sadece içeride kiracılar varmış çünkü

yupppiiii hihoyyyt

ayyyy gözün aydın canımmm kirası gerçekten çok iyiymiş .. küçük olsun daha iyi temzlemesi kolay olurr kaydirigubbakcemile3

biran önce türkiyeye gelin zaten ne işiniz var ordaa alkisalkisalkis

Croiselle canim , biz annemlerin yazlik evinde kalacagiz. Yani annemler orada olmayacak. Ben kaynanama birsey sormadim vallah... Karismazda zaten zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…