2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

pinkgun çok güzell olmuşşun gelinliğin çok hoşuma gitti ne güzel atlatttın valla heyecanı. herşeyin çok güzel geçmesine çok sevindim. darısı bizim başımıza artık hihoyyyt

rasiba canım küçük misafire çok sevindim allah analı babalı büyütsün. halada oldun ne güzel :1hug:

julidecim iş görüşmen inşallah dilediğin gibi geçer. hakkında ennn hayırlısı ve güzeli olsun kaydirigubbakcemile5

croiselle yuvanızda mutluluklar uçussun inşallah :asigim: biz de bi bulabilsek ev. bıktım her akşam iş çıkışı ev aramaktan yaa -tatlicadiarzu-

aysunum prensesler gibi oluşsun maşşallah.allah bi ömür huzur ve mutluluk versin yuvanıza :) canım benim,ben 23 gün oldu hala alışamadım sen 1 haftada nasıl alışacaksın ki evli olduğuna :))

kızlaar selam uzun zamandır koşuşturmadan giremiyorum sanki hiç bşy yetişmeyecek gibi geliyo bana...:)

aysunum prensesler gibi oluşsun maşşallah.allah bi ömür huzur ve mutluluk versin yuvanıza :) canım benim,ben 23 gün oldu hala alışamadım sen 1 haftada nasıl alışacaksın ki evli olduğuna :))

bizlerde şu stresli koşusturmalı günleri atlaksakta evli olduğumuza inanmaya başlasak artık yaa :roflol::roflol:

teşekkür ederim ptırıcığım
inşallah döncez dur bakalım hele bi gidelim de hihoyyyt

Croiselle canim , biz annemlerin yazlik evinde kalacagiz. Yani annemler orada olmayacak. Ben kaynanama birsey sormadim vallah... Karismazda zaten zemuszemus

anladım canım iyi ozaman karışmıyorsa opuyorumnanaktan

inşallah canım hayırlısıyla inşallah sende bulduğunuzda bize yazarsın beraber seviniriz

slm kıslar
begüm evi nereden tutmayı düşünüyorsunuz
bende ev bulamama konusunda muzdaribim mafoldumben

slm kıslar
begüm evi nereden tutmayı düşünüyorsunuz
bende ev bulamama konusunda muzdaribim mafoldumben

hemşom fatih ışıklar - özalkent - hava lojmanları - ankara cd. - nalçacı - aydınlık.. bakıorum heryere valla. keseme uysun yeter diyorum amaaaa bulamıorum yaa mafoldumben çokk bakımsız evler. biraz düzgünününde yanına yaklaşılmıo. sende hemen tutacakmısın canım.nerelerden arıosun

bulsam hemen tutacam ve düğün yapcam cnm
ev bulamıyoruz diye nikah tarihi alamıyoruz
ben merkezden arıyorum cnm hemde bireysel kombili
haliyle merkezi yerlerde fiyatlar uçmuş uygun olanlarda ev bakımsız
hakkımızda hayırlısı olsun artık vereliniortak

hayırlısı olsun canım. bulursan bana da haber edersin. yada benim baktığım semtlerden duyarsan da kaydirigubbakcemile5 öptüm canım

hayırlısı olsun canım. bulursan bana da haber edersin. yada benim baktığım semtlerden duyarsan da kaydirigubbakcemile5 öptüm canım

canım bu ay öğrenciler çıkıyo evler çoğalır, 4 yıl konyada okumuş vede 3 yılda kirada kalmış biri olarak konyada ev aramak nsl bişeydir çok iyi bilirim bn
ve bnce konyanın en rahat yeri anıt hem ulaşımı hemde akşamları rahat oluşu, biyerden falan gelirken akşamalrı korka korka geçmek zorunda kalmıyon sokaklardan, işalla en kısa zamanda ev bulursunuz :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…