canım haklısın aslında ama k.babam olay çıkaracak biliorum. beyfendi 500 milyona gelinlik bulup kirala dedi. beğenmedim hiç 500lüklerden.900e kiraladım. kınalık almaız o zaman başkasına aldırıp banada laf getirme dedi. şeytan dio git al boşver.bi kere olcak kötükedihüso ama kavga çıkarcak bu adam gene biliyorum
canım baştan ezdirmemek lazım kendimizi. ben uyandım daha kim ne derse desin umrumda değil
doğru dedin sanki kıymete biniyoruz. sen üzülüp kendini yıpratana kadar bırak onlar çatlasında patlasında sinirde olsunlarr:)))
valla canım hihoyyyt inşallah kendime şöle bi kınalık alaımda ilk buraya ekleip gösteririm size :dance::dance:
kızlar hepimiz çok gerginiz yaaaaa yoksa bu olanlar bize batmaya mı başladı yoksa gerçekten rahatsız olunacak şeyler mi şaşırdım(
şekercik hoşgeldin
valla canım hihoyyyt inşallah kendime şöle bi kınalık alaımda ilk buraya ekleip gösteririm size :dance::dance:
yaşa hemşom :lepi:
aklın yolu bir
oyna kız yandan yandan oohhh zemuszemus zemuszemus
şuan da kendim alacak durumum yok canım. dayım ben alayım dedi ama kayınbabam olay çıkarır diye kabul etmedim. ama içimde kaldı oda yaa. mor bi elbise beğenmiştim onu giyerim diyodum. belli etmiorum ailemede giymek istediğimi kıyamaz alırlar sorun çıkartır o taraf şimdiklava:
begümcümmm MQ harfi var ya mesajlarımızn yanındaki onlara basınca istediğin msj dan alıntı yapmış oluyorsun en son da alıntı yap a basıyorsun herhangi bir mesajda
sonra da istediğini silersin istediğin kalır
tatlım kayınvalideleri anladımda baba nerden çıktı. ona ne karışmak. sen istediğini al dayın alıcam demiş söyle alsın. onun ayıbı o. birşey dersede dayımın hediyesi siz karışamazsınız dersin.
evlendikten sonrada böyle karıştırma sakın kendini ezdirme hep sen üzülürsün.
walla kızlar neler oluyor size böyle, bende son zamanlarda çok stresliydim sorunlar oluyordu ama sonra bıraktım herkesi hiç kimseyi duymadım.
double fıstığım sen napıcan, bence tülleri ve halıları getirirse al onları sen kullan deyip takma. nişanlın hiç bir şey demiyormu?
jülide, sen kızlara göre daha rahatsın canım. kullanılmış bir şeyi hediye olarak vermek onların ayıbı kullanmadığını gördüklerinde anlarlar belki.
sepetinde pek şugarmış
iyi akşamlar, iyi tatiller.
rahat olun öptüm hepinizi canınızı sıkmayın