- 18 Haziran 2008
- 2.160
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam tamam :1rolleyes: ama hak etmedim bunu elif. Neyse allah herkese gönlüne göre versin.sende takma artık kıçı kırık bi küpeye.allah allah yaaa.yeryüzünde insanlar ne dertlerle uğraşıyorlar sizin dert ettiğiniz şeylere bak.valla sıra dayağına çekicem hepinizi az kaldı haaaaaaaaaaaaa klava: :mymeka: :tomato:
Iki haftalik menümü :1shok: Ben bugün bile ne yapacagimi bilmiyorum cokacimcoookyemek 2 haftalık menü yaptım onu döndürücem bi süre.mevsim değişsin menüde değişecek. :)
2 vakit dedin 2 gün geçti tık yok beya
double, şok oldum resmen sana hiç fikri sormadan gidip almış öylemi, walla büyük sözüme tövbe ben onları kapıdan içeri sokmazdım. gidip kendim beğenir alırdım. onlarıda kendin kullan derdim.
nasıl bir şey bu ya insan bir fikir sorar.
10 yıllık evli canım zamanında eltisi bunun evi yerleşirken koltukları istediği gibi yerleştirmiş diye kıyameti koparmış. bunu bana defalarca anlattı. şimdi bana aynısını yapıyor hatta daha beterini. keşke koltuğun yerleşimine karışsaydı da böyle yapmasaydıı
bence nişnada giydiğin elbiseni giyebilirsin canım
ama sadece bindallıyla da olsan olur yani bence
Bence git kendin al canim. Istedigini giy. Herkese kapak olsun...