2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ya 8.sıraya düşmüşüm 24.sıralarda olduğum günler daha dün gibi

ayy bende ilk başlarda 40 lı sıralardaydım yaa :roflol:
vay bee 16 ya düşmüşüm...
neyse yavaş yavaş önümüz açılıyor sositososito

yahu sizde de KK ağır mı ikide bir bende sayfa görünütülenemiyor diyorda :uhm:

günaydın şekerlerrrrŞeniz

kızlar duvar rengimi seçtim :1rolleyes:

tül perde işini hllettim hepsi içime çok sindiiii :1rolleyes:

veeeeeee balayına kıbrısa gidiyoruzzzzzzzz:sm_cool:
oooo hepsi bi arada gibi alkisalkisalkis gönlüne göre hepsi ne güzel. çok çok sevindim canım adına. güle güle huzurla eskit artık hepsini :1hug:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

bugün mobilyalarım geliyooo kapıları takmış adamlarr akşamda geç saate kadar temizlik yaptıkkk

ohhh ne güzel canım herşey yerleşio yerli yerine oturuo bak ne güzel kaydirigubbakcemile5 biz daa ev arıoz

gelinlerimiz var bugün :dance::dance: herşey gönüllerince geçer inşallahhhhhh. nazar değmesin onlara yasminnnnnn canımmm 2 ağustosa benide ekle zemuszemuszemuszemus

bende de ağır canım. bekle bekle sayfayı yenile anca öyle okuorum..
burdaki sıraya göre bende 19 lardayım zemuszemuszemuszemus

kızlar koltuklarınız perdeleriniz hayırlı olsun.hepiniz inşallah hep mutlu olursunuz.ayyy aşkım depreşti yine.çok seviyom uleeeennn hepinizi!!!!!!!!!!!!!!

evet allah sizede sorunsuz hazırlıklar nasip etsn canımmmm:1hug:a.s.

kızlar koltuklarınız perdeleriniz hayırlı olsun.hepiniz inşallah hep mutlu olursunuz.ayyy aşkım depreşti yine.çok seviyom uleeeennn hepinizi!!!!!!!!!!!!!!

ay bende bendeeeehihoyyyt seviyorum uleynnn sizi:sm_cool:

elif yaa artık yeni bir takvim yap kendine yaa öff sıkıldım bunu görmekten :roflol:

kızlar nişanlım aradı şimdi perdeler takılmış çok güzel oldu diyo görmek için sabırsızlanıyorum birazdan bende çıkıp eve gidecem hepinizi öpüyorum bende çok seviyorum sizi

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

bugün mobilyalarım geliyooo kapıları takmış adamlarr akşamda geç saate kadar temizlik yaptıkkk

ohh çok sevindim tatlım yaaa harikasın valla

ne güzel temizlik yapmışsınız beraber
Allah bana da o günlerimi gösterse senağlama

kızlar nişanlım aradı şimdi perdeler takılmış çok güzel oldu diyo görmek için sabırsızlanıyorum birazdan bende çıkıp eve gidecem hepinizi öpüyorum bende çok seviyorum sizi

ne güzel canım yaa hemen git resim çek bizede göster tatlım

ay iki tane gelinimiz var bugün inşallah hayırlısıyla atlatırlar da tekrar kavuşuruz
herhalde şu an kuaförde falandırlar ay ne güzel yaaaŞeniz

ay bende bendeeeehihoyyyt seviyorum uleynnn sizi:sm_cool:

elif yaa artık yeni bir takvim yap kendine yaa öff sıkıldım bunu görmekten :roflol:

aaahh ahh ben istemem mi sanıyosun yeni takvimim olsun ama beceremiyorum şu takvim olayını.benim takvimi sağolsun roselin yapmıştı.ne zamandır o da girmiyo söylesem yenisini yapıver diye.ama o yoksa sen yapabilirsin yenisini yavrukuşum.hayır demem yani zemuszemus

ayy canım ya bende yerinde olsam zor sabrederdim. ay bede bir pencereme asılmış hallarini görsem :1rolleyes:

canım bilgisayarımı bir yaptırayım yapmaya çalışırım balımŞeniz bende kendikimi 1 sene evvel yapmıştım unutmuş olabilir:roflol:

Canlarım son 1 aydır çok rahatsızım hastalıklar yakamı bırakmıyor.Bu nedenle klübede çok giremiyorum.
Aklımdasınız.....

Umarım hepinizin herşeyi yolunda gidiyordur.Sevgilerimle

merhaba kızlar dicem ama saat 2 olmuş ilk giren benim.neysem hepinize iyi pazarlar olsun bari ne diyeyim.ben yine herkes denize giderken çalışmaya mahkum (

Kızlaar herkese merhaba evlendim de geldim ben :) nikah, düğün, balayı herşey çok güzel çok süperdi, herşey yolunda gitti, çok mutluyum, bilare tüm detayları anlatıcam size, hoşçakalııın..

Kızlaar herkese merhaba evlendim de geldim ben :) nikah, düğün, balayı herşey çok güzel çok süperdi, herşey yolunda gitti, çok mutluyum, bilare tüm detayları anlatıcam size, hoşçakalııın..

Ay canim, hayirli ugurlu olsun. Cok sevindim senin yerine. Herseyini merak ile bekliyoruz. Biz burdayiz ;=)

Mutluluğunuz daim olsun cnm tebrik ederim.Hani resimler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…