- 26 Mayıs 2008
- 1.434
- 0
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kartpostal gibi mi bu ... bilgiler içindemi yazıyoo
evet canım bilgiler içinde yazıyor. valla kartpostalmı ne bilmem neye benziosa artık mafoldumben ben benzetemedim pek bişeye :çok üzgünüm:
boşver üzülmee yaa belliki masraftan kaçınmışlarr.. benim nişan davetiyemin aynısıydı sadece orda nişanlanıyoruz yazıyordu tanesi 0,15 kuruş falandı bende gidip onu seçmiştimm...üzme canını nasılsa kimse davetiyeye değer vermiyo çöpe atılıyoo Şeniz
nişanlımda öyle diyor şimdi. üzülme millet atıo davetiyede böle olsun napalım diyor. ne biliyim yaa. içime az sinse tamam derdim de sinmedi hiç. nişanda bastırmadık biz davetiye. düğüne güzel bişe yaparız diyodum o da olmadı. tamamen aynımıydı ordaki yazı hariç nişan davetiyen canım
evet canım aynısıydı... hatta adamlar yanlış basmışlardı evleniyoruz yazıyodu olay çıkarmıştımm tekrar düzeltip nişanlanıyoruz yazmışlardıı.. zaten bi işim düzgün giderse şaşırıyorum artık kaydirigubbakcemile3
nişanda evleniyoruz yazılı davetiye kaydirigubbakcemile3 allahtan düzeltmişler canım gerçekten. neyse napalım davetiyemde böle olsun dimi kaydirigubbakcemile5 Allah huzurumuzu eksik etmesinde davetiyeden de kuru kalaım artık kaydirigubbakcemile
çok saol bitanem yaa moral verdin gerçekten. sıyırmış gibi ağladım resmen allam yaa -tatlicadiarzu-
aman bşver kuşum yaaa herşeyi kafaya takmak için yaratılmışız zaten bizz... ben saldım çayıra artık -tatlicadiarzu- çok yoruldum çokkk
hem davetiye güzel olsada kimse aaa ne güzelmiş dur saklıyım demiyo buna emin olabilirsin resmen o parayı çöpe atıyoruzz hiç üzülme yanii laelaelaelaelae
haklısın canım valla taka taka bi hal olduk. 2 ağustosa kadar sıyıracam.kocişi de elden kaçıracam sora :roflol::roflol:
bende sabah kapılarla ilgili sorunumu yazmıştım yaa.. sanki kapıları nişanlım takacakmış gibi ondan çıkardım hırsımıı :roflol: :roflol:
begümcük canım bende senin durumundayım beğendiğim davetiye ceplerine uymadı gidip kafalarına göre bastırıcaklarr
nasıl olucak hiç bilmiyorum bende
haftasonu ii cevabımı verice sonrada bırakıcam kendi hallerine
canım inşallah senin ki biraz gönlüne göre olur bari. benim bu gösterdiğimi 300 tanesini 45 e yaptırmışlar. valla kendi hallerine bırakmak en iisi dillse olan bize oluyor. yazık bana ağladım salak gibi -tatlicadiarzu- seninkide basılınca ekle görelim tatlım :1hug:
hadi koy koy hihoyyyt 300 milyona fiyakalıdır senin ki opuyorumnanaktan evet 0,15 e gelio aynısı olmuş hakkat :1hug: