2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Son gelinlik provama gittim kızlar, gelinliğime bayıldım onunla uyumak istiyorum..bir de bindallı denedim, jtosik aklıma girdin şekerim içinde kalmasın dedin, bi tane de fotoğraf çektim size göstermek için..birazdan da saçıma röfle yaptırmaya gidicem, 1-2 ton açık gölge yaptırıcam..dün akşam da evime gittim yayıntıları topladım, temizlenecek hale getirdim..yarın ufak tefek tadilat işleri var evde, bi türlü bitmedi temizlik yapamıyoruz..
Ya kızlar ben bu kına konusunda çok tereddütteyim, şu bindallıyı giysem mi giymesem mi? bi abiye gibi birşey almak gerekiyor mu? evde 20-30 kişilik bi kına olacak..sizin fikirleriniz nelerdir?

canım gelinliğin hayırlı olsun :)))))
bindalılı resimleri bekliyoruz :)

kına tabiki abiye giymen gerekir canım abiyesiz olur mu hiç. senin kınan bindallı değil de bu içinde kalır sonra:)))))))

Julide canım hepsi çok güzel olmuş inşallah çok güzel geçer kınan.felicity canım hayırlı olsun gelinliğin vede kına yapma fikrin.bencede yap aklında kalmasın.bende uygun olsam yapardım ama malesef.arkadaşlarımı çağıracak kadar yapmak isterdim ama olmicak.suzan cicim sen napıyon kuzum

jülide pek şugarlar, mutlulukla giyi.

felicity, gelinliğinin olmasına çok sevindim canım, bindallıdan önce elbise giyersen iyi olur.

Yok tubiş yapmicaz.annem diyoki birini çağır ötekini çağırma olmaz.en yakınları bile çağırsak 30-40 kişi edecek.bi yer tutsan masraf olacak ki zaten çok masraf oluyor.evde yapamayız çok zahmetli oluyor ev çok kirleniyor.işte böyle.bi de annem ben sevmem diyor.bende kına gecesi annem ağlar diye vazgeçtim.çok uzağa gelin gidiyorum ya ondan

canım benim ne yapayım sıkılıyorum burda topiğimiz yalnız kalmış biraz

sen napıyosun?????

anladım ama ben yapılması taraftarıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…