- 23 Ekim 2008
- 4.198
- 3
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geceyimben .!.:Double fon dediklerinden mi bahsediyorsun? Bu arada hayırlı olsun evin.
Ay haftasonu yaptıklarımı sayarken yazmayı unuttum, sevgilim bana bir de tam tur aldı :)
ayy napım yaa bi yandan evle uğraşıyoruz bi yandan işler yoğun bide pc de sorun var biraz öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte kaydirigubbakcemile3
niye kötüleşti ki kirpiklerin?
Double fon dediklerinden mi bahsediyorsun? Bu arada hayırlı olsun evin.
Ay haftasonu yaptıklarımı sayarken yazmayı unuttum, sevgilim bana bir de tam tur aldı :)
doublecım o perdelerin üstüne yapılan kısa şeylerden diyosun dimi bende ondan yaptırmadım canım sadece iki yanda fon perde var
bende de fon var, üstünde bişey yok....
Suzan tatlım seninde evin halıların perdelerin hayırlı olsun.bende o yukardaki küçük perde kısımlarını sevmiyorum almiycam sende iyi yapmışın
Hey bende de fon var başka da bişi yok..hatta salon perdelerim krem fonlar da krem
gunaydın kızlar
khenacım güzel haberlerine çok sevindim canım evinde işinde hayırlı olsun
bende bugun halılarımı almaya gidiyorum
dün iş çıkışında kendi evime gittim eşyalarımın bazılarını yerleştirdim,bir iki koli daha açtım o kadar keyifli birşey ki insanın kendi evini düzenlemesi allah herkese kısmet etsin
bu arada ikeadan aldığım gardırop muhteşem çıktı kızlar inanılmaz da işlevsel daha almayan varsa şiddetle tavsiye ederim
öptüm hepinizi Şeniz
günaydın kızlar. 4 gündür tatildim, ama ölüyorum yorgunluktan. Neler yaptım, gelinliğimi teslim aldım. Aslında teslim aldım yanlış oluyor, parasını verdim, son kez giydim ve orda bıraktım geldim. 1 hafta daha muhafaza etsinler diye. Günlük bardaklarım yoktu onları aldım. Avizelerimi aldım. Bindallı aldım. Bardak çanak ne varsa yıkadım yerlerine yerleştirdim. Davetiyeleri yazdım, dağıtımı devam ediyor. Nikah şekeri numunelerim geldi, beğendim, KK'dan dosteli ile anlaştım. vs vs vs...
Bindallı ise şöyle bişey :)
Veee son 16 gün :)))
kızlar günaydınnnnnnnnnn
arzu canım evinde işinde hayırlı olsun:)))
aysun davetiyen çok hoş :)
gece kız bindallıya bayıldım benimde giyesim geldi :))))
bende ev tuttuk demiş miydim ssize:))))))
halıları sipariş verdik perdelerde dikiliyor şuanda:)hihoyyyt
Merhaba tubis,kiz.... Napiyon? Evlilik nasil gidiyo? Misafir agirlamaya basladin mi?