eee naptin gezdinizmi kuzeninle
iyidir canim namazi kilip yatacagimda kalkamiyorum pc basindan sırnaşık şey
yok canimm her ya$in ayri güzelligi wardir.. ne kadar ya$landinnnnnsırnaşık şey ay çok kötüyüümmmmkaydirigubbakcemile3
dertki ne dert wallahi.. biz bu sene hiçbirsey götürmeyecegiz annemede kiziyorum birsey goturme diye.. kurban ederim wallahi götürdüklerimizi begenmiyorlar birak begenmeyi bi tesekkur bile etmiyorlar sanki biz mecburuz hediye getirmeyeklava:
Niye böyle gonular aciyorsunuzki:1closedeyes:
Beni catlatmak icin deelmi???senağlama
Biz gidemiyoz bu sene...mafoldumben
Cok özledimmmmmturkbayragi
ben denedim simdi bende olmuyor ama benneyaptımki:çok üzgünüm:
hem canim bizde ö harfi var zaten..a.s
sorma ya okadar gezdimki bu hafta para mara kalmadi...
ferhatinki dogum günün kutlu olsun!
hediyelik biz cikolata kahve ve sampuan götürüyoruz... eli bos gitmek olmus herez birseyler bakiniyor... cok yakinlarimiza tabi baska hediyelerde götürüyoruz
25 oldukkocadik kocadikkaydirigubbakcemile3
canim sen evleniceksin heyecanda vardir bosver hediyeyi kendi esyalarini goturmeye bak.
gulsum sultan olsun canim insallah sizde seneye gidersiniz.
bak ben 7 yildan sonra ilk defa gidiyom. sen kac yildir gitmedin:)gidersin insallah.
tiamom tesekkur ederim hayatim.
7 sene nasil dayandin be güzelim..??
Gerci kismet olmadimi olmuyor degilmi?
Ben gecen sene gittim canim ama yinede burda kalmak cok koyuyuor insana...herkes izine hazirlaniyor sen öyle baka kaliyorsun...kismet ne yapalim.benneyaptımki
Kizlar isinize karismak gibi olmasin ama benden size bir tavsiye...ne olur kendinizi kimseye yedirmeyin...aman sunu alayim bunu götüreyim diye ne paranizi nede kendinizi harcamayin...kimse deger kiymet vermiyor...ben kimseye bir igne götürmüyorum artik.
Sadece kaynanama götürürüm cünkü kadincagiz valiz dolusu gönderiyor bana ve cocuklarima...bana yapana can feda bana yapmayana nahhh ..anladiniz siz onusengözlerimebaksanab
Tüm gidenlere hayirli yolculuklar...allah yolunuzu acik etsin..güle güle gidin güle güle gelin insallah....:Saruboceq:
Türkiyeme benden selam söyleyin...turkbayragi
bende cok heyecanliyim..... sengözlerimebaksanab
40 gun kaldi sonra insallah ben ucakla gidebilirim belkii insallah tabi ben arabayla gidince ruh gibi geziniorumm yolculuga dayanamiorum migdem felan bulanioo of insallah ucak bileti cikar....... :Saruboceq:
ve Turkiye dogum gunum olucak insallah cok $ansliyim....:sm_cool:
ayrica FERHATINSIRINIYIMBEN dogum gunun kutlu olsun ablacim.. :1hug:
benimde dogum gunum turkiyede olcak. 23 temmuzda
canim bende yaklasik 40 gün sonra gidiyorum
ve benimde dogum günüm orda olacak kaydirigubbakcemile5
sen nereye ucuyorsun ? veya gidiyorsun :)
sirine66 tesekkurler canim seninde dogum gununu simdiden kutluyorum
ne güzel canim benimde 29*unda :içelim:
ne guzel cok $ansliyiz.. sırnaşık şey
Allah kismet ederse Ankaraya ... kaydirigubbakcemile2
yha sen canim?