2009 un Enleri

bence malum topik bi kaç kişi şikayet etti diye kaldırılmamıştır ya, ne bileyim:sm_confused:
bilmem kaç bin üyesi olan bi site, bi kaç kişinin şikayetiylemi hareket edecek ki, belki sebeb farklıdır açıklanır
şu kartlı kartsız olayı bazı üyeler tarafından yanlış anlaşılmışta olabilir, neden derseniz, o topikte "en" olanlar kırmızıyla yazılmıştı, o yüzden yanlış anlaşılma olmuşta olabilir sizin dediğiniz gibi de olmuş olabilir, belkide sebeb bambaşka açıklanacaktır, belkide bu "en" olayı tekrar başka bi şekilde yapılılır,
olasılıkları düşünüyorum
:sm_confused:
herhalde en doyurucu açıklamayı ancak yönetimden biri yapacaktır

Son düzenleme:
açıklama yapıldıda benim mi haberim yok yoksa akannehirakannehirakannehir

budamı gol değil be budamı gol değil :sinifsinif::sinifsinif:

kkdaki 7.ayımda 2 dalda aday gösterilmek bile çok mutlu etmişti beni, hevesim kursağımda kaldı:gitme:

elif çok iyi bi moderatör her sorunda yardımımıza koşuyor, ve bu kadar emeğine yazık oldu cidden

¤ decemBer ¤;10804097 .!.:
ağlamak istiyorum sayın seyircilerrrr :ecrin_bebek:
eveet biri gelse muhalefet etse de cinnetime başlasam :jeyyar:
hahah zavallı kartsızlar nihahahahah nihahhahahaahaaaaa
biri benimi çağırdı.:jeyyar:
geldim efendim geldim
ennnnnn muhalefet benim ve iyi muhalefetlik yaparım .
muhalefetim bu olaya kardeşimmmmmm, diyerek, ve ennnnnnn, dobra ,delikanlılığımıda ortaya koyarak,sana cinnetine başlaman için yardımcı olayım, bakayım.

Kazen diğer topicte (silinen topic) mailine rahatsızlık verici msjların geldiğini, ve bu işin artık mide bulandırdığını söyleyip sildi..Ben başka da birşey bilmiyorum, o isimler kimdir onu da bilmiyorum, tahmin yürütüp günaha girmek istemiyorum
f50f9b697518ed69e60de4991fd0bd1c.gif

inanılacak gibi değil.
bunun için maillere saldırıp,,adamın başını ağrıtmışlar.
sanki oyları kazen verdi. çok ayıp gerçekten.
bunu yapan insanları kınıyorum. bu ne , fesatlık ve kıskançlık. alın o mailleri çekenler,bütün kknın enleri,, sizlerin ,olsun.
hepsini siz kazandınız. buyurun.
rahatladınız mı biraz.:delphin:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesin rahatlamışlardır...Ama ben de böyle sitede sorun çıkaranların isimlerinin deşifre edilmesinden yanayım..Belki utanırlar :oklava:

Kesin rahatlamışlardır...Ama ben de böyle sitede sorun çıkaranların isimlerinin deşifre edilmesinden yanayım..Belki utanırlar :oklava:

aynen azelya.deşifre edilmeliler.
bende bu kişileri ,mail çekenleri ,merak ediyorum. nicklerini bileyimde ona göre davranayım.

Kazen diğer topicte (silinen topic) mailine rahatsızlık verici msjların geldiğini, ve bu işin artık mide bulandırdığını söyleyip sildi..Ben başka da birşey bilmiyorum, o isimler kimdir onu da bilmiyorum, tahmin yürütüp günaha girmek istemiyorum
f50f9b697518ed69e60de4991fd0bd1c.gif

canım ben kaçırmışım o açıklamayı yaa, akannehirakannehirakannehir
2 gündür net başında değildim
söylediğin iyi oldu, teşekkür ederim canım

neymişki o rahatsız edici mesajlar ya, onuda çok merak ettim doğrusu:uhm:

anlamıyorum yaaa.nasıl olur böyle bişiy.üç beş kendini bilmez yüzünden onca emek boşamı gitti şimdi?bence kalmalıydı inadına.insan :tomato:müsfetteleri kadınların yüz karaları niye hep kazanmış olur ki.ohhh valla hem hazımsız ol,saygısız ol.hem de istediğini elde et.:olmaz:olmamalı yaaaaaaaayasakkelime
bence de açıklanmalılar terbiyesizler:

Son düzenleme:
len olum ben kartlıydımda ne oldu hiç bişeyde adım yoktu
eğer kartla falan olcaksa alalım bir iki kart daha
beni her bir şeyin eni seçin
demekki o seçilenlerin arkadaşı tanıdığı eşi dostu zamanını emeğini harcamış
o destan gibi formu doldurmuş o arkadaşlarda en olmuş

arkadaslar ben o silinen topiğe kk kartlılar arasından secilmiş galiba dedim ama art niyetle deil yarısmanın sadece kk kartlılar arasında düzenlendiğini düşündüğüm için öyle yazdım çünkü bazen kartlı olanlara hediye fln gönderilio o acıdan söledim gercekten içimde art niyet yoktu ama kazen bey bile yanlış anlayıp bana eksi rep vermiş kalbim kırıldı acıkcası çünkü kötü bişi düşünmemiştim yazarken ama asla mail fln atıp bişiler sölemedim ki kazanan arkadaslarıda tebrik etmiştim yanlış anlaşılmasın

ortalık karışmış yine
keşke kapatılmasaydı başlıkta çekemeyenler dahada sinir olsalardı.
o kadar çekemeyen kıskanç insanlar varki çirkin laflar ettiler yazık oldu o kadar emeklere :olmaz:
sitede yeni sayılmama rağmen elimden geldiğince adil olmaya çalışıp bende oy verdim uğraşıp aklımın ucundan bile geçmedi kartlı,kartsız diye.
adımın olması aday olmamam umrumda bile olmadı,aksine arkadaşlarımın adını görünce daha mutlu oldum.
kocaman insanlarız çocuk değiliz hiçbirimiz yakışmıyor böyle şeyler canlarım. :1no2:

arkadaslar ben o silinen topiğe kk kartlılar arasından secilmiş galiba dedim ama art niyetle deil yarısmanın sadece kk kartlılar arasında düzenlendiğini düşündüğüm için öyle yazdım çünkü bazen kartlı olanlara hediye fln gönderilio o acıdan söledim gercekten içimde art niyet yoktu ama kazen bey bile yanlış anlayıp bana eksi rep vermiş kalbim kırıldı acıkcası çünkü kötü bişi düşünmemiştim yazarken ama asla mail fln atıp bişiler sölemedim ki kazanan arkadaslarıda tebrik etmiştim yanlış anlaşılmasın

bende kartlıyım ama hiç bana hedıye gelmedi.diger kartlı arkadaslarımada sordum onlarda hedıye falan almamışlar.nerden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri hiç anlamıyorum ya :olmaz:

bende kartlıyım ama hiç bana hedıye gelmedi.diger kartlı arkadaslarımada sordum onlarda hedıye falan almamışlar.nerden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri hiç anlamıyorum ya :olmaz:
Ya bu hediye 35 yaş üstü hanımlara gönderildi sanırsam.Onun için de Kazen'e msj atmak gerekiyordu.Ondan bahsediyor you_know.

bence bu en olayından rahatsız olanlar kimlerse sanal linç girişimine maruz kalacaklarını bildikleri için sazan gibi açık açık bu topiklere yazmaz, demekki rahatsız olanlar bu rahatsızlıklarını kazene pm atarak bildirdi, ben böyle düşündüm yani bilmiyorum, kazen bu üyeleri açıklayadabilir açıklamayadabilir o konuda muamma:sm_confused:

Back