- 18 Ağustos 2007
- 5.774
- 4.341
- 698
olur.sustum. sonsuza kadar benle ,mezarıma gidecek bu bilgi.
o şahıs burayı gördüğünde toz dumana katılcak zaten, herkes anlıcak :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur.sustum. sonsuza kadar benle ,mezarıma gidecek bu bilgi.
repler gözükmüyo artık, acep kartlılar da mı gözükmese.
biri benimi çağırdı.:jeyyar:¤ decemBer ¤;10804097 .!.:ağlamak istiyorum sayın seyircilerrrr :ecrin_bebek:
eveet biri gelse muhalefet etse de cinnetime başlasam :jeyyar:
hahah zavallı kartsızlar nihahahahah nihahhahahaahaaaaa
Kesin rahatlamışlardır...Ama ben de böyle sitede sorun çıkaranların isimlerinin deşifre edilmesinden yanayım..Belki utanırlarklava:
Kazen diğer topicte (silinen topic) mailine rahatsızlık verici msjların geldiğini, ve bu işin artık mide bulandırdığını söyleyip sildi..Ben başka da birşey bilmiyorum, o isimler kimdir onu da bilmiyorum, tahmin yürütüp günaha girmek istemiyorum![]()
arkadaslar ben o silinen topiğe kk kartlılar arasından secilmiş galiba dedim ama art niyetle deil yarısmanın sadece kk kartlılar arasında düzenlendiğini düşündüğüm için öyle yazdım çünkü bazen kartlı olanlara hediye fln gönderilio o acıdan söledim gercekten içimde art niyet yoktu ama kazen bey bile yanlış anlayıp bana eksi rep vermiş kalbim kırıldı acıkcası çünkü kötü bişi düşünmemiştim yazarken ama asla mail fln atıp bişiler sölemedim ki kazanan arkadaslarıda tebrik etmiştim yanlış anlaşılmasın
Ya bu hediye 35 yaş üstü hanımlara gönderildi sanırsam.Onun için de Kazen'e msj atmak gerekiyordu.Ondan bahsediyor you_know.bende kartlıyım ama hiç bana hedıye gelmedi.diger kartlı arkadaslarımada sordum onlarda hedıye falan almamışlar.nerden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri hiç anlamıyorum yalmaz: