Ya bu hediye 35 yaş üstü hanımlara gönderildi sanırsam.Onun için de Kazen'e msj atmak gerekiyordu.Ondan bahsediyor you_know.
Bosver be güzelim...:1hug:
KK da bir yerinin oldugnu bilmen icin ne yarismaya gerek var nede ödüle.....
Görünün köy kilavuz istemez demisler.....
Birde neyi merak ettim biliyormusun? Kim bu yarisma sonuclarini begenmedi elestirdi..?
Yarışma olacağı duyurulur, 10-15 gün duyuru kalır ki herkes görsün..Hatta yarışma olmayacak mı diye konu açılır..Velhasılı-kelam yarışma yapılır...Hem de konu sorumlularının, yöneticilerin o kadar işinin arasında sırf üyeler istiyor diye..
Tekrar tekrar hatırlatmalar yapılır, hatta süre 2-3 gün uzatılırki oylamayanlar 'Vay ben duymadım,yok ben görmedim.' demesin diye..Bazıları bu başlığı hiç görmez, bazıları görür 'iyi...süre uzamış nasıl olsa doldururum..' deyip geçiştirir..Bazıları ise bunun hoş bir yarışma olduğunu hatırlayıp yüzünde kocaman bir heyecan ve sevinçle gece oturup sabaha kadar 'Hayır, hayır..bu sene buna vereyim..Haketti..O mu, bu mu?.Yok..olmaz..Bu da değil..vs..' sabaha kadar düzenleyip en nihayetinde gönderir Elif ablaya ve sonucu bekler..
..
Ve işte bazıları da hazımsızlık çeker..
Kazen diğer topicte (silinen topic) mailine rahatsızlık verici msjların geldiğini, ve bu işin artık mide bulandırdığını söyleyip sildi..Ben başka da birşey bilmiyorum, o isimler kimdir onu da bilmiyorum, tahmin yürütüp günaha girmek istemiyorum
pöhhh ne kartmış be!!!
hazımsızlar..
ne oldu yani altı üstü en..ne oldu lıstedeydım bende boyummu uzadı !!
yapılmasın artık bu tarz şeyler yahu..
kazen o enlerı uydurup listelemediki..
bizim oylarımızla enler seçildi seçilmeyen arkadaşımızın kazene ben neden yokum tavrını anlayamadım yani..
bu konuda söylemek istediğim birşey daha var ..
bir his diyelim..
bu tarz saçma sapan muhabbetler yüzünden kazen birgün siteyi kapatacak çekip gidecek
ben bu tarz gereksizlikler yüzünden kk dan olmak istemiyorum birazdaha dikkat biraz daha uyum nolur ya..
güzel paylaşımlarımız olsun...
evet kesinlikle katılıyorum, yarışma çok da belirleyici bir şey değil,
her üyeye sorulur, her üye de objektif şekilde değerlendirir, o zaman belirleyiciliği olur işte.
ama yine de eğlenceliydi, ben 2008de olmamama rağmen sonradan 2008in enlerine bakarak eğlenmiştim mesela
eğlenceli bir yarışmaydı, dursaydı
[B]kaldırıldıysa da vardır [/B]bir haklı gerekçesi, bence tekrar yapılsın o zaman sositososito
beni anlatmış birisi, ne kadar kafa patlattım doldurdum formu, kopyaladım başka yere, birsürü pencere açtım, kendimce incelemeler yaptım...
boşunaymış kaydirigubbakcemile3
beni sen aday gösterdindi sanırım çok teşekkür ederim canım benim, çok mutlu oldum beni düşünmene,ŞenizŞeniz
topik silinmiş olabilir ama beni aday gösteren ve oy veren arkadaşlarımın ince düşüncesi benim kalbimden silinmedi, söylemek istedim sadeceŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çenebaz,neden tekrar yapılsın.oldu gözlerim doldu.
bir haksızlık yokki bu ilk oylamada,tekrar yapılsın.
. tekrar yapılması,haksızlık olduğunu, savunanları haklı çıkarır. ve buda onları mutlu eder
siilinen konu tekrar geri gelmeli böylece,bazılarının ekmeğine yağ sürülmemiş olur.
emellerine kavuştular şu an çünkü.
eğer ,tekrar oylama olursa ,onların amacı gerçekleşmiş olur. bunu istiyorlar onlar zaten. bu konuda, onları asla mutlu etmek istemiyorum ben.
.
oylama tekrar yapılsın demiyorum ki canım
belki oy kullanmayanlar kullanabilir ama enler eğlenceli bir gelenek, sürdürülmeli bence diyorum...
pire için yorgan yakmaya gerek yok diyorum
amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olanlar varsa onların da tadımızı kaçırmasına müsade etmeyelim diyorum
yanlış mı diyorum sositososito
beni sen aday gösterdindi sanırım çok teşekkür ederim canım benim, çok mutlu oldum beni düşünmene,ŞenizŞeniz
topik silinmiş olabilir ama beni aday gösteren ve oy veren arkadaşlarımın ince düşüncesi benim kalbimden silinmedi, söylemek istedim sadeceŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay ben de secmiştim senii ,o da gıttı bak şimdi :gitme:
"En" lerin bir yerlerde yazılı olmasına gerek yok. Herkesin "En"i gönlünde zaten.
evet kesinlikle katılıyorum, yarışma çok da belirleyici bir şey değil,
her üyeye sorulur, her üye de objektif şekilde değerlendirir, o zaman belirleyiciliği olur işte.
ama yine de eğlenceliydi, ben 2008de olmamama rağmen sonradan 2008in enlerine bakarak eğlenmiştim mesela
eğlenceli bir yarışmaydı, dursaydı
kaldırıldıysa da vardır bir haklı gerekçesi, bence tekrar yapılsın o zaman sositososito
bende kartlıyım ama hiç bana hedıye gelmedi.diger kartlı arkadaslarımada sordum onlarda hedıye falan almamışlar.nerden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri hiç anlamıyorum yalmaz:
Kesin rahatlamışlardır...Ama ben de böyle sitede sorun çıkaranların isimlerinin deşifre edilmesinden yanayım..Belki utanırlarklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?