en olamadık diye siteyi heklediler herhalde
en ufak birşeydede kazene kızıyorlar sanki kazen seçti enleri
herkezin arkadaşı tanıdığı önerdi bunudamı bilmiyorlardıki
siteye neden erişemedik sağlıklı bır bılgı istıyorum
yorgan gitti kavga bitti
yine yapalım enler yarışması, katılım şartı da kartlı olmak olsun, bu da kapak olsun :umursamaz:
ne boş işlerle uğraşıyoruz yahu...
bende kartlı değilim yahu,
sanal ödüller bile sorun oluyo bu sitede, bi arada repler büyük sorundu yanlış hatırlamıyorsam, o da sanal bi ödüldü, demekki gerçek ödüller olsa yanmışızakannehirakannehirakannehir
daha oscarından bihaber tatil dönüşü KK'ya girip enlere bakacaklarımız vardı :gitme:
geç buldu, çabuk kaybetti, hicran oldu hayat :gitme:
bunu söyleyenleri ibreti alem olsun diye ifşa etmek lazım aslında. şu şu şu kişiler ''listede hiç kartsız yok'' falan diye infial yarattılar diye bütün isimleri açıklicaksın, hedef gösterceksin, toplu linç girişimi olucak:)
Yarışma olacağı duyurulur, 10-15 gün duyuru kalır ki herkes görsün..Hatta yarışma olmayacak mı diye konu açılır..Velhasılı-kelam yarışma yapılır...Hem de konu sorumlularının, yöneticilerin o kadar işinin arasında sırf üyeler istiyor diye..
Tekrar tekrar hatırlatmalar yapılır, hatta süre 2-3 gün uzatılırki oylamayanlar 'Vay ben duymadım,yok ben görmedim.' demesin diye..Bazıları bu başlığı hiç görmez, bazıları görür 'iyi...süre uzamış nasıl olsa doldururum..' deyip geçiştirir..Bazıları ise bunun hoş bir yarışma olduğunu hatırlayıp yüzünde kocaman bir heyecan ve sevinçle gece oturup sabaha kadar 'Hayır, hayır..bu sene buna vereyim..Haketti..O mu, bu mu?.Yok..olmaz..Bu da değil..vs..' sabaha kadar düzenleyip en nihayetinde gönderir Elif ablaya ve sonucu bekler..
..
Ve işte bazıları da hazımsızlık çeker..
Gercektende en cok Elif abla icin üzüldüm biliyormusun....
Kadincagiz kimbilir ne kadar ugrasti....ailesi ile gecirebilecegi kiymetli zamanini bu yarisma icin harcadi.....yazik ya...bizlerde öyle....:1no2:
Ne bileyim....cok üzücü bir durum bu aslinda....hala bazi seyleri asamadikmi ne?benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?