- Konu Sahibi hxuxzxuxn_yxixlxix
kızlar ben vallahi 1 ay öncesinden hazırladım.şimdi ise gezme peşindeyim. :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben vallahi 1 ay öncesinden hazırladım.şimdi ise gezme peşindeyim. :))))
hüzüncüm hepsi çok güzeller..çınarın çantası ne güzel öyle..senin cicilerinde çok güzel güle güle giyersiniz inşaallah oğluşunla sen..Şeniz
güzel hamarat anne ne güzel hazırlamışsın hüzün yılı terlikleri kalmış terliği unutma kaydirigubbakcemile3
amin canım sağlıkla gelsin bebişerimiz.Çınarın çantası bebek çantası mı yoksa normal bir çanta mı?canım cok tesekkur ederım en guzellerı sızlerın olsun ınsallah saglıkla kullansın bebıslerımız:1hug:
OHH sen yükü atmışsın hüzüncüm sağlıkla kullanın inşallah hepsini
amin canım sağlıkla gelsin bebişerimiz.Çınarın çantası bebek çantası mı yoksa normal bir çanta mı?
çok hoşuma gitti ben henüz almadım bebek çantasını pek güzel göremedim de.özellikleri de güzelmiş bakalım burda bulabilecemm mi öyle bişey..bebek cantası ececım lullbabynın ıcınde 2 tane bıberonların sıcak kalması cın bölmesı var:1hug:
çok hoşuma gitti ben henüz almadım bebek çantasını pek güzel göremedim de.özellikleri de güzelmiş bakalım burda bulabilecemm mi öyle bişey..