2009 temmuz bebişleri .... küçük meleklerr gelmeye başladı...

Selam kızlar;
Ben de bebişimi aldım kucağıma... Çok şükür sağlıklı...37+6 da 22 haziran da genel anestezi-sezeryan ile doğdu.Allah bekleyen herkese kolay doğumlar,sağlıklı bebekler nasip etsin,darısı başınıza...

Selam kızlar;
Ben de bebişimi aldım kucağıma... Çok şükür sağlıklı...37+6 da 22 haziran da genel anestezi-sezeryan ile doğdu.Allah bekleyen herkese kolay doğumlar,sağlıklı bebekler nasip etsin,darısı başınıza...

gözünaydın canım allah analı babalı büğütsün bebeğini
sağlıkla kavuşmuşsun bahtı güzel olsun meleyinin inşallah
a.s.a.s.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Selam kızlar;

maşallah canım
allah analı babalı sağlıklı hayırlı uzuzn ömürler verisn bebğine
güzel dileklerin için teşekkür ederiz

Selam kızlar;

gözunaydın canım allah analı babalı buyutsun darısı basımıza:nazar:

url]

Son düzenleme:
hepinize çok teşekkür ederim kızlarrr allah sağlıkla sıhatle sizlerinde başına inşallahh:nazar::Saruboceq:

Selam kızlar;

canım gözün aydın allah ananlı babalı büyütsünn:nazar:

papaetland-jasmin-confuse gözünüz aydın kızlarrrrrrr Analı babalı sağlıkla büyüsün kuzularrr bahtları açık olsunnnnnnna.s.a.s.a.s.
kuzucuklara maşallahh:nazar::nazar::nazar:

darısı bizlerin başına inşallahhh:Saruboceq::lepi:

Selam kızlar;

Hayırlı olsun canım, allah analı babalı büyütsün bebişiniii, nazarlardan saklasınnnnn :nazar: Güzel dileklerin icinde teşekkür ederis, darısı basımıza insallah :Saruboceq: :teytey: a.s.

kızlar gözünüzaydın allah analı babalı büyütsün. aranızda olamıyorum fakat arada sıra forumu okuma fırsatı bulabiliyorum.allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın hepinizi öpüyorum bye

selsin ipeğimu gözünüz aydın allahım hayırlısıya kurtardı sizi yavrularınızıda size bagısşlasın hayırlı evlat olsunlar.sağlıklı sıhhatli yuvanızda analı babalı büyüsünler inşallah.insan doğum haberlerini alınca cok duygulanıyor.darısı basımıza inşallah

ipeğimu selsin
allah analı babalı büyütsün maşallah selsin sen bayağı sesisiz oldu hiç haberim olmadı.
doğum hikayerliniz bekliyoruz inşallah

selsinimmmmmmmmdelikafadulden

canım kuzumuz çağın beramız gelmiş heminde 3 gün olmuşşşşşş:lepi:

Rabbim sağlıklı uzun ömürler versinnn:Saruboceq:

analı babalı büyüsün inşallahhhh:Saruboceq:

kilosuda gayet güzel maşallahhhhh:nazar::nazar:a.s.

canım yaa gel bi öpiim seni gözün aydın darısı başımıza inşallahhhhŞeniz

sakın emzirmeye çalışmaktan pes etme henüz çok küçük zamanla alışacak annesi ama sakın sen pes etme canım hep sabırla uğraşa.s.:nazar:

[çok sağolun.darısı sizlerin başına

confuse-papetland-jasmin hayırlı olsun.allah analı babalı büyütsün

yeni doğum yapan anneler gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza inş:nazar:

Selam kızlar;

canım , Allah uzun ömürler versin bebişine :Saruboceq:
darısı bizlerin başına :asigim:

Selam kızlar;

gözün aydın canımm..
maşallah meleğine..
Rabbim hayırlı ömürler versinnnnn :asigim:

X