2009 temmuz bebişleri .... küçük meleklerr gelmeye başladı...

demetcim bugun b ara duzenlerim inş. listeyi..

tebrikleriniz için çok tesekkurler kızlar darısı sizlerin basına inş.

harikasın canım heryere yetişiyo benim güzel serramın annesi maşallahhhh:nazar::lepi::nazar:

Herkese merhaba, eskisi kadar giremiyorum forumumuza, dogum yapan tüm arkadasların gözü aydın, yapacak olan arkadaslarımıza da allah kolaylık versin, bende mini mini Alya'mla evdeyim suan o ne derse o oluyor, aglıyor hepimiz aynı anda altını degistirmeye calısıyorus, aglıyor herkes aynı anda bebişi bana yetiştiriyo emzirmek icin, garip bi telaşeyle geciyo gece gündüz kaydirigubbakcemile3 Acılarım yer yer devam ediyo, bi sürü ilac kullanıyorum ama her ne olursa olsun dünyanınnn en mutlu insanı benmişim gibi geliyor opuyorumnanaktan Tebrik eden, ayrıca arayan, cebimden mesaj atan tüm arkadaslara teşekkür ediyorummm tekrar yazarım soraaa öpüyorummm herkesiii :lepi:

ohhhhhhh Alya prensesimiz evine geldiiiopuyorumnanaktan
ah canım ne tatlı telaştasınız siz şimdiiii:asigim:
darısı bizlere olsun inşallahhhhh:Saruboceq:

seni öpüyorummmmŞenizAlyamı kokluyorummmmmmmopuyorumnanaktan

kızlarrrrr.........
gözümüzaydın. çiçeksimizde kurtuldu. 3500kg ve 50cm boyunda paşamız :nazar:

tekrar çiçeğimizin gözü aydınopuyorumnanaktan
paşamızada koca bi maşallahhhhhhhh:nazar::nazar:

86454686.jpg

selam annecikler bende bugün taburcu oldum :))) çoook mutluyum herşey yolunda gitti.. sezeryan ile 3150 gr ağırlığında 50 cm boyunda çok şirin misss kokulu bir kızım olduu. yaşanılan duyguyu anlatmak imkansız hastaneden çıkarken bile kucağımdan bırakmadım kimseye taşıtmadım.. şimdide yanından ayrılamıyorum.. melekler gibi Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..

eymenim doğdu ama şuanda yanımda değil küvözde akcigerleri gelişimini tamamlayamamış diyorlar bekletiyorlar tam 1 temmuz da doğdu kızlar ne olur dua edin oğluma çokkk kötüyüm anlatamam bunu yazarken bile ağlıyorum dua ne olur dua

selam kızlar giremdim uzun zamandır 23.06.2009 itibariyle aldım kızımı kucağıma sipinal sezeryanle 3kilo 900 gr doğdu boyu 53 cm adınıda idil koydukk maşallah o kadar doğum yapan olmuş ki herkes adına çok sevindim darısı bekleyenlerin başına

eymenim doğdu ama şuanda yanımda değil küvözde akcigerleri gelişimini tamamlayamamış diyorlar bekletiyorlar tam 1 temmuz da doğdu kızlar ne olur dua edin oğluma çokkk kötüyüm anlatamam bunu yazarken bile ağlıyorum dua ne olur dua
canım benim çok geçmiş olsun üzme kendini eylemin düzelicek.yüce rabbimden acil şifalar diliyorum. bu gece duam eylemimiz için. allaha emanet olun....

selam annecikler bende bugün taburcu oldum :))) çoook mutluyum herşey yolunda gitti.. sezeryan ile 3150 gr ağırlığında 50 cm boyunda çok şirin misss kokulu bir kızım olduu. yaşanılan duyguyu anlatmak imkansız hastaneden çıkarken bile kucağımdan bırakmadım kimseye taşıtmadım.. şimdide yanından ayrılamıyorum.. melekler gibi Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..

selam kızlar giremdim uzun zamandır 23.06.2009 itibariyle aldım kızımı kucağıma sipinal sezeryanle 3kilo 900 gr doğdu boyu 53 cm adınıda idil koydukk maşallah o kadar doğum yapan olmuş ki herkes adına çok sevindim darısı bekleyenlerin başına

gözünüz aydın kızlarrr sağlıklı uzun ömürleri olsun kuzucukların inşallahhha.s.

aslias canım Rabbim bir an önce kuzunun iyileşip kucağına, evinize dönmesini nasib eder inşallahh:Saruboceq:
annesi çok üzme kendini ki sütün gimesin kuzucun geldiğinde neyle besleyeceksinnnnopuyorumnanaktan
en kısa zamanda annesinin kollarında olacak inşallahh:Saruboceq:Şeniz

kızlar hepiniin gözüaydın. Annelik duygusunu yaşamaya başladınız. ılk günler adaptasyon zordur ama bu günlerin kıymetini bilin çabucak büyüyorlar.
aslias dualarımız seninle bebişim en kısa zamanda toparlayacaktır ne mücadele verdi içeride bunu mu atlatamayacak. Çok güçlü oluyorlar merak etme tatlım.

kızlar gözunuz aydın darısı basımıza ınsallah

allah ım analı babalı büyütsün inşallahh... maşallahh kuzularınıza da
eymen için bütün dualarımız annesi... inşallahh en kısa zamanda gelecek yanına kollarına

:Saruboceq:

gözünüz aydın kızlarrrr :teytey:
Rabbim meleklerinize hayırlı ömürler versin :emir_bebek::asigim:
hepinize benden a.s. a.s. sizeeee

çok şükür meleğimiz kurtuldu kızlar geç yazıyorum ama ve ancak gelebildim.
az önce konuştuk öykümüzde meleğimizde iyiler çok şükür:nazar:opuyorumnanaktan:nazar:

gözün aydın olsun meleğima.s.

hoşgeldin tatlı öykümüz sağlıklı uzun ömürlerin olur inşallahhh:nazar:Şeniz:nazar:

Doğum yapan tüm annecikleri tebrik ediorum, Allah analı babalı büyütsün..Ayrıca dualarım Eymen bebekle..

X