-
- Konu Sahibi ElifxEylul
blue dan kaç gündür ses yok galiba doğurdu:) heyecan bastı sıra bana mı geldi ne?
sibel benimki de hep içimde yaşayacak hiç çıkmayacakmış gibi geliyor :) şafak hala 7
kızlar asıl doğduktan sonra başlıyormuş herşey. bence bu günlerinizin tadını çıkarın. sezeryan olacak var mı aranızda bilmiyorum ama ben sezeryan oldum. keşke olmayıp normal doğumumu bekleseydim diyorum. en başta süt sorunumuz oldu. sütün hala yeterli değil. biraz biraz artmaya başladı. ama bebeğimin doymadığını düşünüyorum bazen. bir de sanırım depresyona girmek üzereyim. çok zormuş anne olmak ki benim yanımda annem var. kırkına kadar da yanımda kalacak. ben diyebilirim ki hiçbir şey yapmıyorum. sadece bebeğimi emziriyorum. ne temizlik ne yemek hiçbir şey yapmıyorum. ama bebeğim her ağladığında acaba ne sıkıntısı var yoksa aç mı kaşıyor diye düşünmekten artık yoruldum. akşamları en geç 7 de yatağa giriyorum ve sadece bebeğim emmek istediğinde beni kaldırıyorlar. bebeğimi emzirip tekrar yatıyorum. sanırım uyuyarak bazı şeylerden kaçmaya çalışıyorum ama bebeğime haksızlık yaptığımı düşünüp üzülüyorum.
demem o ki bence şu son bir kaç gününüzün tadını çıkarın. bu günleriniz bir daha da geri gelmeyecek.
Tebrik ederim Allah bebeginize saglik sihhat versin eminimki o sekilde de zordur ama boylede zorBazen oturup agliyorum yani anne olmak hersekilde kolay deilmis benimki kismet olursa normal dogum ama tabi son ana kadar belli olmaz safak 2 bekliyoruz hala ses yok carsamba randevum var artik o gune kadar dogmazsa 2 hafta daha bekletirler bi sorun omadigi surece tabi ..hem senin yaninda annen varmis benim annem Turkiyede yanlizim yani butun hersey bana bakiyo suan bile temizlik yapiyorum aniden bisey olursa ev pis kalmasin diye iyice piskopat oldum durmadan biyerleri temizliyom
yanlız olmak zordur eminim ki. benim annem olmasına rağmen zor oluyor. aslında zor değil de sütüm yeterli gelmediği için kendimi kötü hissediyorum. bebeğime yapabileceğim en büyük güzellik onu anne sütü ile beslemek olacaktı. ama onu da yapamıyorum. şimdiki aklım olsa asla sezeryan olmaz normal doğum yapardım