2009 temmuz anneleri hadi gelin şafak sayalım.:)

Ayh bunalim geciricem sabirsizlaniyorum safak filan kalmadi :KK70: 20 sinde 40. hafta bitti daha bekliyoruz turp gibiyim ya :emir_bebek:

canım vallahi benimde 20 sinde bitti. sende şişmeler varmı benim ayaklarım ellerim arı sokmuş gibi. ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum. çok fena oldum. pazartesiye kadar bekleyeceğim gelmezse sunni sancı isteyemeyi düşünüyorum.

canım vallahi benimde 20 sinde bitti. sende şişmeler varmı benim ayaklarım ellerim arı sokmuş gibi. ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum. çok fena oldum. pazartesiye kadar bekleyeceğim gelmezse sunni sancı isteyemeyi düşünüyorum.

O el ayak sismeleri insani olduruyo yaniyodur simdi icten icten :KK43: valla Hollanda dayim ben buranin havasi malum yagisli ve bu aralar sansimdan serin oldugu icin sislik yok.Sicak hava cok sisiriyo benim suan sadece sabah kalktigim zaman bir sure ellerimi yumruk yapamiyorum sizliyolar..Geceleri ise nerdeyse her saat basi wc icin kalkiyorum o kalkip yatmalarda beni olduruyo saga sola donmekte gucluk cekiyorum hamileliyimin ilk ayindan bugune kadarda asiri bel agrilarim var..Bugun kontrole gittim hersey yolunda alttan muane ettiler cok canim yandi ama 2 cm aciklik varmis bebisimin kafasinida hissettigini soyledi biraz kanama oldu onun disinda bi degisiklik yok ben bunu bi nevi cati muanesi saniyodum 40. haftadan sonra kasilmalarin gelmesi icin muaneymis suan inceden adet sancisi gibi agrilarim var ama ilk bebis oldugu icin bilemiyorum tabi tecrube lazim egerki durumda bi degisiklik olmazsa pazartesi hastaneye gidicem kalp atislari v.s suya filan bakicaklar normalse onumuzdeki haftada bekiliycez yani 42. haftaya tamamliycaz eger bi sorun olursa sunni sanci vercekler ...Turkiye de bildigim kadariyla isteyen sezeryan isteyen normal dogumu secebiliyomus ama burada dogum nasil gerceklesmesi gerekiyosa o sekilde oluyo yani secme hakkin yok sezeryani en son ihtimal goruyolar ayrica sunnu sanci istemen beni sasirtti ben sahsen istemem cunki o dogum agrisindan daha fenaymis cok agrili geciyomus ki ayrica ilk dogumsa saatlerce santim santim acilmasini bekliyomussun Allah sonumuzu hayir etsin bir an once hayirlisiyla kurtulalim insallah..

Ayrica bi aralar sicaktan bende 2 gun icinde sistim ayaklarim mahvolmustu ilik suyun icine tuz at ve ayaklarini suya koy 15 20 dk beklet en azindan yanmalari aliyo sirkeli suda iyi geliyo birde suyu cok ic ve oturdugun zaman ayaklarini havada tut yani biseyin ustune uzat rahatlatir ben geceleri extra olarak havluyu buzlu suda islatip ayaklarima sariyodum o sekilde uykuya daliyodum yada buyuk sisede suyu donduruyodum siseyi gece ayaklarimin altina aliyodum :))))

canım bende 40+4 de doğum yaptım hiç bişeyim yoktu sabah muayeneden sonra ewe gelince ağrılarım oldu sonrasında hastaneye gittim ve suni sancı verildi sen sen ol sancıların sıklaşmadan hastaneye gitme suni sancıyı kesinlikle tavsiye etmiyorum tarifi imkansız bişey kişiden kişiye değişirmi bilmiyorum ama suni sancıdan sonra ben 7 saat boyunca öldüm öldüm dirildim resmen hala onun psikolojisini atmış değilim doğum yapalı tam1 hafta oldu bebeğime daha yeni ısınıyorum Allah hepinizi bir avazda kurtarsın herkese hayırlı doğumlar kızlar

Suni sanciya hayirrr :lepi: 24 saat sanci sonunda acila acila 5 cm acildik sonrasinda hemen hastaneye gittik cunku yorgunluk ve agridan olmek uzereydim suyumu patlattilar sonrasinda sunu sanciyi verdiler o sanciya dayanmak cok guc bana belden epidural yaptilar ki o halde bile muthhis agri cektim benimde pisikolojim bozuldu Allah sabir versin herkese simdi oglum kollarimda saglikli en guzel sey bu olsa gerek ..

X