- 29 Aralık 2008
- 3.313
- 523
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sen ne zaman aldın acaba
bu aksam esımıde alıp gıdıyorum hemen 2 takım alsam yeter bana 1 tanede battanıye tabı
allahım ınsallah ındırım devam edıyodurrr ve bıtmemıstır:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım aldığın yerin ismini özelden atabilir misin ben daha kendime hiçbirşey almadımKızlar bende 2 pijama, 1 gecelik ve sabalık hatta kendimle uyumlu eşime pijama takımı aldım+2 adet emzirme sütyeni= 160 tl nakit eminönünden ve süper kaliteli modelleri de cok güsel, hamile doluydu içerisi, biri giriyo biri cıkıyo ama mekan ufak oldugundan sıgısamadık pek kaydirigubbakcemile3
Nurcum bu arada İlayda'nın cicileri süpermişşşş cok begendimmmm, oyuncakları cok güselllll kaydirigubbakcemile5
zuzuuum domates yemişim kafama galiba ama olsun oklavadan daha iyi yine canım hepsi bebişim için 1 ay sonra yapacaktım ama şimdiden hiç halim yok biran önce yapayım bitsindedim yata kalka yapıyorum zaten
ben yürümekte zorlanıyorum kızlar oturduğum zaman kalkınca ayağa öle oluyor sizede oluyormu çok sızlıyor
zuzuuum domates yemişim kafama galiba ama olsun oklavadan daha iyi yine canım hepsi bebişim için 1 ay sonra yapacaktım ama şimdiden hiç halim yok biran önce yapayım bitsindedim yata kalka yapıyorum zaten
ben yürümekte zorlanıyorum kızlar oturduğum zaman kalkınca ayağa öle oluyor sizede oluyormu çok sızlıyor
ben her şeyde zorlanıyorum artık. bir de son bir kaç gündür gece mide yanması ve ardından mide bulantısı ile uyanıyorum. sonra da uzun bir süre oturup geçmesini bekliyorum. ama dün akşam geçmedi ve çıkardım sanırım yemek borum çok fazla tahriş olmuş. çünkü kan da vardı. artık uyumak benim için kabusa döndü.
ayrıca çalışıyor olmam da başka bir kabus. sanırım mide sorunumun tek nedeni hamilelik değil. iş yerinde aşırı stres altında olmam ve bir de dinlenememem. çünkü hafta sonları da kursa gidiyorum.
nasıl geçecek bu son bir buçuk ay bilemiyorum
ben her şeyde zorlanıyorum artık. Bir de son bir kaç gündür gece mide yanması ve ardından mide bulantısı ile uyanıyorum. Sonra da uzun bir süre oturup geçmesini bekliyorum. Ama dün akşam geçmedi ve çıkardım sanırım yemek borum çok fazla tahriş olmuş. çünkü kan da vardı. Artık uyumak benim için kabusa döndü.
Ayrıca çalışıyor olmam da başka bir kabus. Sanırım mide sorunumun tek nedeni hamilelik değil. Iş yerinde aşırı stres altında olmam ve bir de dinlenememem. çünkü hafta sonları da kursa gidiyorum.
Nasıl geçecek bu son bir buçuk ay bilemiyorum
KIZLAR SİZİN YÜRÜYÜŞÜNÜZ DEĞİŞTİMİ BEN SAĞA SOLA YALPALAYA YALPALAYA YÜRÜMEYE BAŞLADIM ÖRDEK OLDUM BEN :roflol: