Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar biz oğluşumla bugün evimize geldik:))
cuma günü kontrolüm vardı nst ye bağlandım oğlumun kalp atışlarında düzensizlik çıktı bana serum verip tekrar nst ye bağladılar aynı düzensizlik devam ettiği için ben bebeğin alınmasını istedim eğer bebeğime birşey olursa yaşayamam dedim doktorumda hemen 1 saat içinde genel anestezi ile sezeryanımı yaptı ve EFE kollarımdaydı süper bir duygu anne olmak.uyurken bile özlüyorum oğlumu..sütümüzde var şimdilik Allaha şükür darısı bebişini bekleyenleree..
işte oğluşum teyzeleri:asigim:
teşekkürler canım daha iyisi sizin kuzucukların olsun inş
kızlar bizde birazdan dra gidecez şimdi bi duş alayım
stoşşşşşşşşşşşşşşşşş nasılsın şekerimm yinemi uyuyamadın ne olcek bu uykusuzlık yahuuulmaz:kuzu dogunca antremanlı olcan sen zemuszemus
azcık temizlik yaptım koptu belim ahah :kedi:
morlavanta saol bilgiler için bende onları okuyordum ordan burdan...
hoş geldiniz kızlarrrzemuszemus
kızlar ya sancıları ve açılmaları okuyunca strese girdim dua edin bana prensesm inş 27si akşamdan önce gelmez....
kızlar ya sancıları ve açılmaları okuyunca strese girdim dua edin bana prensesm inş 27si akşamdan önce gelmez....
naber dloşum , gece mesaileriin vaz geçlmeziiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
şafak 1 haaaa delikafadulden
hürrrem içinse şafak doğan güneş olacak sanırım :)))))))))))))))))))))))))
rica ederim tatlımmmm
kapı süsümüzü ist.a geldiğimizde almıştık , bir türlü ekleme fırsatım olmadı , ama şimdi baktım tel.numa çekmşim resmini eklerim ben de birazdan delikafadulden
şekerleri ise mevlüt için kendim yapmayı dşüüyorum onu da doğumdan sonra ist.a geldiğimde yapıcam sanırım
canımcımm inşallah sağlıklı ve güzel haberler getrisin bize İloşmuzdan ..
görümcemin kızıın adı da İlayda hep iloş diyoruzyerimseniben dil alışkanlığı işte :sm_confused:
uyuyamadım yaaa benneyaptımki hem ne antremnlı olucam , ama kessssin o zaman nasıl uyku gelir gözümeeee mirmirmirmir
niye kendini yoruyosun ki anacım bu kadar , zaten kalmış şurda kaç hafta , rske atmasan diyorum tatlım sengözlerimebaksanabbu arada eşin bitirmiş okulu , hadi gözünüz aydınnnn, süper bir babalar günü hediyesi olmuşşşşşşşşşş :teytey:
morlavanta saol bilgiler için bende onları okuyordum ordan burdan...
morlavantaa bilgiler için teşekkürler tatlımm ellerine sağlık zemuszemus