- 23 Nisan 2009
- 1.185
- 0
sağol tatlımmmmm Şeniz
e seni de bitti ya işte , ne ilerisi gerisi ayol .. 26 ekim değil mi SAT ?
:roflol:26 deil güzeli 28 di farketmez 1gün ilerde sadece yarın 34 bitiyor benim :lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol tatlımmmmm Şeniz
e seni de bitti ya işte , ne ilerisi gerisi ayol .. 26 ekim değil mi SAT ?
sorrrma canım , yasak maska alıyorlar işte , eşkiyalık başka bi şey değil .. b bankada hukuk müdürü kayınbiraderim , o " hemen itiraz edin , geri ödemezseniz ( böyle şartlı felan değil , yok 300 harca 3ay üst üste felan gibi ) sizi mahkemeye vericem deyin hemen yatırırlar demişti ..
tabi şimdi yasal olduysa bilemiycem :sm_confused:
artık yasal olacakmış o parada bende okumuştum ama kapatıcam deyip kararlı olduğunu görünce kestikleri parayı bonus olarak gördüğünüz gibi iade ediyorlar,5 yıldır yapsaydım ya verdiğim yıllık ücretlere yanarım.
aynı olay başka bir banka için eşimdede oldu kart ücretini iptal ettiler artı görüştüğü bayanın bir yalvarmadığı kalmıştı kapatmasın diye sizde yapın kızlar ondan yazdım zaten,baktınız yemediler başka kart alırsınız.yazık günah 40 tl.
hemen eşimi aradım nasıl sevindirik olmuşum aşkım kızımızın bebek şekeri parası çıktı diye :lepi:
:roflol:26 deil güzeli 28 di farketmez 1gün ilerde sadece yarın 34 bitiyor benim :lepi:
selam kızlar biraz uyuyup geldik kızımla .
doğuran olmadı heralde huri naptı burdamı acaba durumun nasıl cnm
kayınvaldem aradıı hiç pas vermedimm nasılsın iyimisin iyiyim sen nasılsın evde sıkılmıyomusun dedi gayet rahatım dedim görüşürüz tamam dedi kapattımm:dilcikar:
selammmm güzel annişler ben geldim nasılsınız hepiniz bakalım
hayırlısı olsun canım güzel haberleri bekliyo olucazz bende epidural olucam kısmetsee:lepi:
bende senin gibiydim hayırı bilemezdim ama öğrettiriyolar insana :)
kızlar herkese merhaba, 2 gündür girmiyodum doğurmuş bi annemiz
nesli hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün
doğuranları gördükçe,heyecanım 2 katı na çıkıyo delikafadulden
akşam içim bi tuhaf oldu nedense..................
kızımdan ayrılcam onu benden alcaklar içimden çıkarcaklar diye üzüldüm..............
ona sarıldım sıkı sıkı canım kızım ya şimdi onları her tehlikeden koruyoruz içimizde sadece bize aitlet ne güzel
sadece biz hissediyoruz o mucizeyi içimizde
onu sıcacık tutuyoruz içimizde...........
ama az kaldı onu alcaklar içimden,dertle dolu bu dünyaya gelecek,biz onları ne kadar koruyabileceğiz,,,
kötü insanlar ya ona zarar verirse kızımı üzerse....oysa içimde ne rahattım..............
diye düşündüm kızlar içim burkuldu bi an:umursamaz:
bu arada herkese merhaba...benimde görümcemin kızı gelecekmiş doğuma yakın...pufff gelmese yaa..güya yardım edecekmiş bana benim yanımda kimse yok sanki annem ablam olacak o niye geliyor...ben biliyorum o gezmeye gelecek,ben ne almışım neler yapmışım kaydedecek gidince malumat verecek...gece canım sıkıldığından uyuyamadım bile...
Kızlar selam,
Geçmişi okuyayım dedim ama galiba başaramayacağım. Biraz önce dr'dan geldim. Tabi önce nst'ye girdim. Doğum sancısı kadar bira sancı çıktı. Bana hafif adet sancısı gibi geldi. O anda 100'ü vurmuş oysa. İyi dedim. O kadar da kötü değilmiş. Dr da muayene etti. Suyum azalmış. Plasenta kireçlenmeye başlamış. Bebeğim aşağılara inmiş ve rahim 1,5 cm açılmış. Yani doğurmam an meselesiymiş. Şu an karnıma sürekli ağrı giriyor. Acayip bir basınç var. Ağrılar düzenli mi tam anlayamadım. Galiba bu gece en geç yarına geliyor. Galiba normal doğurabileceğim. Dr muayenede rahat olduğumu söyledi. Kızım 3250gr olmuş. İnşallah doğduğunda 3 kilonun altında çıkmaz.
Bende durumlar bunlar.
hihoyyyt***************************2009 TEMMUZ ANNELERİ MUHTEMEL DOGUM TARİHLERİ LİSTESİ*************************hihoyyyt
ANNE ADI--------------------M.D.TARİHİ----------------------------CİNSİYET--------------------D.ŞEKLİ
1--hürrem_s------------------------23 haziran-----------------------------kız-----------------------------sezeryan
2--dilara80-------------------------24 haziran------------------------------kız-------------------------------sezeryan
3--selsin---------------------------------29 haziran-------------------------erkek--------------------------sezeryan
4--rosem-----------------------------1 temmuz-----------------------------erkek----------------------------sezeryan
5--sibel07---------------------------1 temmuz-----------------------------kız------------------------------sezeryan
6--yserez----------------------------1 temmuz------------------------------erkek---------------------------sezeryan
7--karen81-------------------------2 temmuz------------------------------kız-------------------------------sezeryan
8--ipegimu-------------------------2 temmuz------------------------------kız----------------------------normal
9--nurr34----------------------------5 temmuz--------------------------------kız-------------------------normal
10--nur84----------------------------6 temmuz------------------------------kız----------------------------normal
11--hüzün yılı------------------------6-7-8 temmuz dan biri---------erkek-----------------------sezeryan
12--beyazmelek-------------------7 temmuz----------------------------kız------------------------------sezeryan
13--nazlıbahar------------------------9 temmuz-----------------------------erkek---------------------normal
14--annecik_annecik-----------------12 temmuz---------------------kız-------------------------sezeryan
15--_cankız__------------------------13 temmuz---------------------------erkek--------------------------normal
16--.grübchen-----------------------13 temmuz-----------------------------erkek---------------------normal
17--demet--------------------------15 temmuz------------------------------kız------------------------------sezeryan
18--huri37---------------------------17 temmuz---------------------------------kız---------------------------normal
19--blue_----------------------------17 temmuz------------------------------------erkek------------------------normal
20--kibele---------------------------22 temmuz--------------------------------kız-----------------------------henüz belli degil
Kız sen sezeryan yapacaksın galiba. Ben istemem 4 kilo falan. Bir daha toparlayamamkaydirigubbakcemile3
Bir dr demişti ki. "Herkes yumurtam büyük olsun ister ama tavuğun kıçını düşünmek lazım" Aynı hesap yani.
selamlarrrrrrrrr hihoyyyt
berat uykusuz bir gece geçirdim yine , öffffffffff daha ene kadar sürecek bu yaaa
Selam kıslar ya bilgisayarım çöktü giremiyorum nete arkadaşımdayım burdan bakayım dedim
Doğuran arkadaşlarımız olmuş hepsinin bebişleri sağlıklıdır inş. Allah analı babalı büyütsün hepsine kocaman maşallah diyorum
bu arada herkese selam...bende nstye son kez grcem bugun..cars tahlillerim yapılcak ve haftaya persembe ins benm kızımda kucagımda olucak..
aaaaaaaaaaaaaa:1shok:inşallah canım yaaamafoldumben
sığamıyorum evlere 2 gündür şimdi bebişleri de gördüm yaa çok duygulandımmm:gitme:
ayyyyyyyy zuzumu gördüm rüyamda dün gece
hangi ara uyuduysam onu da anlamış diilim amakafamçokkarıştı
zuzumun prensesi doğmuşşşşşş ayyy ben deliriyorum sevincten
ama hastanede yanındayımmm minik kuzu kollarımda benim çilek karnımda hala
zuzum diyor ki demetim sen de haftaya kavuşacaksın
başlıyorum ağlamaya
ayyyyyy zuzum doğurdumu yoksa kızlarrrrrrrrrrrrr:1shok:
telefonu da yok bendeeeeeemafoldumben:gitme:
hayır olsun rüyam inşallahhhhhhhh
doğurdum kız bak buda bebşim...
hehehe iyiyim iyi bekliyom işte bazı şeyler olsunda bakalım bu hafta doğururum ama açılma başladı ya bakalım ...lülülülülülühihoyyyt
doğurdum kız bak buda bebşim...
hehehe iyiyim iyi bekliyom işte bazı şeyler olsunda bakalım bu hafta doğururum ama açılma başladı ya bakalım ...lülülülülülühihoyyyt
[
kızlar bu arada kendimi anlatayım çatı muaynemi oldum nst ye bağlandım ugs muaynemi oldum....
SONUÇ: AÇILMAM VAR,AĞRILARIM VAR ,EVİM YAKIN OLDUĞU İÇİN EVE GÖNDERDİ NORMALDE YATMAN GEREKİYOR DEDİ.AMA AKŞAMA KADAR AĞRILARINI VE KANAMANI TAKİP ET DEVAM EDERSE BÖYLE 7 GİBİ GEL DEDİ AKŞAM YİNE Bİ NST YE GİR BAKALIM NOLUYO DEDİ.AĞRIN OLMAZSA CUMA GEL DEDİ...
BENDE DEDİM UMARIM OLMAZDA CUMA GELİRİM AAA NİYE AKŞAMA OLSUNDA GEL DOĞUR İŞTE HERŞEYİN NORMAL ÇATIN GÜZEL AÇILMANDA BAŞLAMIŞ AKŞAMA DOĞURABİLİRSİN DEDİ...
AMA DEDİM BEN AĞRILARIMI HİSSETMİYOM MST DE AĞRIN VAR DEDİNİZ AMA BENİM AĞRIM OLMADI ...SEN KENDİNİ DİNLEMEMİŞSİN ÖNEMSEMEMİŞSİN KENDİNİ DİNLE OLABİLİR DEDİ...
BİRDE ÇATI MUAYNESİNDEN SONRA TUVALETE GİTTİM UZUN KILLAR GELDİ ELİME KOKRTUM NOLUYO DEDİM EŞİM DEMEZ Mİ KIZIN SAÇLARI GELİYO AÇILMANDA VARMIŞ İŞTE ....HOHOHOHOHOHOHOHOH KIZLAR DOĞURUYORMUYUM NE...YATMAM GEREKİRKEN KADIN EVE GİT NASILSA YAKINSIN ZATEN DOĞURSAN BİLE AKŞAMA KADAR GELMEZ DAHA AKŞAM7 GİBİ TAKİP ET GEL DEDİ....delikafadulden