- 25 Eylül 2007
- 10.372
- 12
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diloşum yaa kayınvaliden bula bula bugünleri mi bulmuşş...Allah kolaylıkk versin canım...inşaallah yaptıramaz mutfağınıkötükedihüsoyani bu güzel gününde senin uğraştığın şeylere bakkk...Her şey istediğin gibi olur inşaallah tatlım...dualarım seninle...
maşallah oğluna canım Allah anneli babalı büyütsün...
melekcim aynı şeyi ben de düşünüyorum...inşallah meleklerimiz iyi bir gelecek bekler iyi insanlarla karşılaşırlar...bahtları güzel olur...
ay maşallah hürrem de doğuma yakın hem de çoık yakın.
dialra sende azıcık kaldı.
inşallah sağ slaim hayırlı ve sağlıklı şekilde kucağınıza alrısınız darısı bizlerin başına.
dün gece eve gelince ilk işim foruma bakmak oldu.yeni doğum var mı diye.
neslibvcdanı görüdm çok şükür oda kucağına almış
nilay allah oğluşunu bağışlasın çok güzel çok tatlı içim bir tuhaf oldu.eşime gösterdim bak dedim bu melek yeni daha ..
ben de cuamrtesi geceden pazar geceye sürelkli sancı çektrim.
ama şu an rahatım hiç bir özel durum yok.hayrola inşallah.
adet sancısı gibi ıolmuştu.
sankli böbrek yumurtalık bel rahim hepis sızlıyordu.
oturup kalmamadım.yatamadım neyse şu an yok ama
ne zaman gelecek bilmiyorum.
devam etmediği için yarına bıraktım doktor işini.
zaten yarın randevum vardı.
acaba öncü sancı mı bunlar ki
?
sweetcım bende de suan adet olacakmıs gıbı hafıf haff agrılar var.ay maşallah hürrem de doğuma yakın hem de çoık yakın.
dialra sende azıcık kaldı.
inşallah sağ slaim hayırlı ve sağlıklı şekilde kucağınıza alrısınız darısı bizlerin başına.
dün gece eve gelince ilk işim foruma bakmak oldu.yeni doğum var mı diye.
neslibvcdanı görüdm çok şükür oda kucağına almış
nilay allah oğluşunu bağışlasın çok güzel çok tatlı içim bir tuhaf oldu.eşime gösterdim bak dedim bu melek yeni daha ..
ben de cuamrtesi geceden pazar geceye sürelkli sancı çektrim.
ama şu an rahatım hiç bir özel durum yok.hayrola inşallah.
adet sancısı gibi ıolmuştu.
sankli böbrek yumurtalık bel rahim hepis sızlıyordu.
oturup kalmamadım.yatamadım neyse şu an yok ama
ne zaman gelecek bilmiyorum.
devam etmediği için yarına bıraktım doktor işini.
zaten yarın randevum vardı.
acaba öncü sancı mı bunlar ki
?
evet canım görecez başımıza neler geleceğini de depresyona girmesek...sağol tatlım ne yapcan bşişey deyemiyosunn görcez artık başımıza neler geleceğini:sinifsinif:
haklısın canım.artık son dönemler tabi ağrılarımız olması normal kızlar hepimiz doğurdu doğurcak durumdayız ben alıştım artık bu ağrılar basiy geliyo adet sancısı gibi....
ama sık sık ve düzenliyse ağrılar hemen koşun tabi doktora
canım ınsallah kolay bır dogumun olur.Kızlar selam,
Geçmişi okuyayım dedim ama galiba başaramayacağım. Biraz önce dr'dan geldim. Tabi önce nst'ye girdim. Doğum sancısı kadar bira sancı çıktı. Bana hafif adet sancısı gibi geldi. O anda 100'ü vurmuş oysa. İyi dedim. O kadar da kötü değilmiş. Dr da muayene etti. Suyum azalmış. Plasenta kireçlenmeye başlamış. Bebeğim aşağılara inmiş ve rahim 1,5 cm açılmış. Yani doğurmam an meselesiymiş. Şu an karnıma sürekli ağrı giriyor. Acayip bir basınç var. Ağrılar düzenli mi tam anlayamadım. Galiba bu gece en geç yarına geliyor. Galiba normal doğurabileceğim. Dr muayenede rahat olduğumu söyledi. Kızım 3250gr olmuş. İnşallah doğduğunda 3 kilonun altında çıkmaz.
Bende durumlar bunlar.