- 23 Nisan 2009
- 1.185
- 0
kızlar ya sancıları ve açılmaları okuyunca strese girdim dua edin bana prensesm inş 27si akşamdan önce gelmez....
stres yapma güzelim ne yapacagımızı bilirsek işimiz daha kolay olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ya sancıları ve açılmaları okuyunca strese girdim dua edin bana prensesm inş 27si akşamdan önce gelmez....
inşallah canım bekler kuzucuk hayırdır ağrın felanmı var?
sorma tatlım hürrem bu gece sabah edemez artık:) bende zaten alışığım uykusuzluğaaa:lepi:
stres yapma güzelim ne yapacagımızı bilirsek işimiz daha kolay olur
bu modelın erkek bebek ıcın olanı
kızlar hangısı guzel karasız kaldım yardımcı olurmusunuz?:1hug:
ewet :jeyyar: kendimi iyi hissediyorum kocişkomda işe gitti bilmem açılma varmı yokmu açılıyormuyum noluyorum haberim yok yatıyom oturuyom takılıyorum...iyiyim iyi ...sen nasıl oldun cnm hala buralardasın?
iyiyim canım saol daha gelmez bu kız ya şimdi korkutmaya çalışıyo blöf yapıyo sanırsam ben hissediyorum perşembe yada cuma doğurucam ben ...ama açılma başladı bi kere bu hafta doğururum die düşünüyorum...bişeycik deil güzelim araştırıyordum paylaşmak istedim:lepi:iyisin demi sennnnnopuyorumnanaktan
kesinlikle öyle aynı kafadayız bak bende böyle düşünüyorum aynen katılıyorum...kim korkar hain sancılardan demi amammmmmmmzemuszemuszemuszemuszemuszemus hem o sancılar bizleri kuzularımıza kavuşturacak umarım bilgiler işe yaramıştır
:roflol::roflol::roflol:Kız sen sezeryan yapacaksın galiba. Ben istemem 4 kilo falan. Bir daha toparlayamamkaydirigubbakcemile3
Bir dr demişti ki. "Herkes yumurtam büyük olsun ister ama tavuğun kıçını düşünmek lazım" Aynı hesap yani.
canımcımm şimdi eşim çarşamba perşembe cuma izinli olcak yanımda bulunsun diye diğer kızımda annemde kaldım ve ameliyattan sonraa annmelerde aklamdı arası iyi değildi ve 10 gün kaldımm 3 kere geldi lahusayken yanımaa çok üzülmüştüm strese girdimm sütüm bile yetmedi kesili verdi ama ben yine gönüller kırılmasın diye sustumm aam eşimde anladı hatasını şimdi dediki bu kızımda 5 gün evde olayım cumartesi pazarda giriyo arayaa 5 gün beraber geçirriz kendi evimde olucam bu sefer neyse ki bunu geçtim planımız böyledii taki düne kadar kayınvaldem durdu durdu geçen yazdan beri mutfağıı dökülüyodu kalebodurları patladı hepp yaptırcaktıı dün demesinmi çarşamba perşembe usta çağırıyorum mutfağı komple kırdırıp yaptırcam ve bittiği gibide badana boya işine gircek usta eşimde evdeyken dedii yaa çocuk sanki boşuna izin alıyoo bi 5 gün bizimle gelen gidenle ilgielncekk kendine hamal çocuğu aşağı yukarı şunu yap bunu ett usta şunu dedi böyle dedi artık sürüklicek bu lahusalığımıda berbat ettircek anlıcann aslında bayrama doğru yaptırcaktıı niye böyle birden karar değişti anlamış değilimm bide çıkarken demsinmi ayy benim evv inşaat sahası olcak ne yatcak yerim olur nede bi kap yemek pişirebilirim nasıl yapcam nasıl etsem soğan ekemk yer otururum artıkk böyle laflarr zaten annemlerlede kayınvaldemle görüşmüyoo küslerr geçen eşim ameliyat oldu 5 sene aradan sonra orda karşılaştılar annem hadi ayıp olmasın eşimin hatrına gitti teyze nasılsın deyip elini öptü bende dün allah biliyo yaa demedim anne kalcak yermi dert ediyosun 2 sokak var aramızda gel kalırsın bende bide üstelik görümcem gelicekmiş yardımaa 2 kişi olacaklar annem babam kardeşim 4 kişi biz 80 mtkr ev alalhım çıldırdım hiç bişey demedim bende olur olur yaparsınız kıvrılır bi köşede bütün odaları maffetmek zorunda değilsiniz akşamda usta yapar siz toparlarsınız dedim çıktım işin içinden eşimde suratıma bakıyo ne yanii ben zatenn ağrı sancı içinde kıvranıcam bide onumu çekcem çektiğim yetmicek bide eşimide koşturcak ordan oraya benim saftirik kocamda anasına dur ne acelen var deyemiyooo off yaaa offfmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
okurken ben gerin gerim gerildim , yaşayan sensin , Allah gani gani sabır versin arkadaşım diyorum , başka da bi şey diyemiyorum ..
hayır KV tam sopaık eşin ondan beter klava:
iyi demişsin bu arada .. eşinin de yalnız kalınca çekiverseydin bi kulağını şöyle kıvırarak kötükedihüso
ayy sanki çocuk sadece senin çocuğun , hiç mi kıymeti yok adamın gözünde .. yine stresten sütün gitse ne olacak , kim çekecek cezasını , günahını , kim verecek hesabını kötükedihüso
neyse konışmamalı daha fazla sanırım :1ninca:
kızlar az önce olanı anlatmam lazım.
geçen gün kredi kartımı kapatmak için bankamın müşteri hizmetlerini arayıp talebimi bildirdim,danışman,arkadaşlar size dönecektir dedi,iyi dedim.biraz önce bankadan aradılar kartı kapatma talebiniz olmuş nedenini öğrenebilirmiyim,bi başlarsın ben 5 yıldır bu kartı kullanıyorum harcamalarımda yerinde idi borcumu gününde ödedim sizi sıkıntıya sokmadım ama sizin her sene kestiğiniz ve son olarak 40 tl olan kart ücretinizi son ekstrenmde görünce sizle devam edemiyeceğimi anladım.düzenli olarak beni arıyor ve limitimi yükseltmemi istiyorsunuz ama sırf size inat yükseltmiyorum yükseltmiycemde dedim.maaş aldığım bankada kart gönderdi ve ilk yıl ücretsiz ve ben artık tüm harcamalarımı onunla yapmaya ve kartınızı kapattırmaya karar verdim.
sonuç ne oldu:
siz temmuzdan itibaren 3 ay 400 lira harcama yapın(ki ben her ay bundan fazla harcama yapıyordum),5 gün içinde 40+10 lira bonusu kartınıza yatırıcam istediğiniz zaman harcayın sizi kaybetmek istemeyiz.
yaaa kızlar işte böyle.
keşke karşındaki insanlar daha anlayışlı olabilse ama herkes kendini düşünürr neysee bi şekilde bişeyler olacakk bakalım hela bi kzım gelsinde hepsine kibritle yakarımkaydirigubbakcemile3
aynısını geçen sene bana da yaptılar canım .. emin ol seneye yine kart ücreti kesilecek ve yine bilindik dioalglar yaşanacak .. belki yaşanmayabilir de .. eşimin söylediğine göre ( netteki haber sitelerinden okumuş sanırım ) kart ücreti yasalaşmış , limitinizn 1/1001 kadar para kart kullanım ücreti olarak , yasal olarak , alınacakmış :sm_confused:
yanınıza kesin biberon götürün ben unutmuşum hastane verdi mamayı ama deliği çok büyük olduğu için oğlum çok sorun yaşadı
mideden geri çıkarttı
hasta bezi kullanılamıyor naylon kısmı çok terletiyor malum klimaları açamıyorsunuz
sancı anında hepinize dua ettim
geclik kullanmadım zaten alt kanamamıza baktıkkalrı için sıyırıp yatıyorsunuz beliniz rahatsız oluyor ben hwmwn çıkarttım
oğlum 2800 doğdu ama maşallah çok sağlıklı 53 cm
benin kocişde geçen ödemiş 40 tl yasak neden hala alıyorlar dedim öyleymiş diyor birde 40 tl yazık yaniilmaz:
stoşş 34 bitirdin şekerim hadii maşallahhhhhhhhhhhhhhbende yarın 34 bitiricem benim ticker 1 gün ilerde