Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya hüzüncüm gelelim park beşiğe
dün carrefurda beğendiğimizi gördüm
gerçekten de güzel ve kaliteli ama içi çok küçük be güzelim
sainirm bende almayacağım ondan
390 tl dediler buarada
kiddyland dan baktık
Tavsİye ederİm hÜzÜncÜm ben Çok anlamam ama gÖren herkes Çok beĞendİ kalİtesİnİ Çok kullanıŞlıymıŞ falan dedİler bİrde İdİlİn ÜrÜnlerİ genelde organİk oluyor 70 e İyİ bence
hurremcım chıcconun kumasınıda cok begenıyorum ben bıde onu arastıracagım fıyatlar cok ucuk eger ıstedıgım fıyata bulamazsam ıdıl babynın hastane cıkısını alıcam sanırım
bu arada masallah 31.haftanın ıcındesın aman nazar degmesın bende 30. haftalara gelmek ıcın can atıyorum yavas yavas bebışlerı kucagımıza alma zamanı yaklasıyo allahın ıznıylekaydirigubbakcemile5
Evet ya zaman çabuk geçiyor benim içinde sayılı günümüz kaldı artık bu hafta hastane çantamızı hazırlıycaz ALLAH nasip ederse hihoyyyt
kızlar şu hastane çıkışını büyük kutulardakinden mi almak mantıklı yoksa ufaklarda 2-3 tane mi?
cumartesi alışverişe gideceğim bir fikir verin
bende kararsız kaldım ılsu
cumartesı baktım ama hıcbıyerde begenmedım
sanırım ıkı takım chıcco alıcam yeterlı olur dıye dusunuyorum..
Evet ya zaman çabuk geçiyor benim içinde sayılı günümüz kaldı artık bu hafta hastane çantamızı hazırlıycaz ALLAH nasip ederse hihoyyyt
ben hep kendimi unutuyorum kendime henüz hiç bişey almadım:)
selam kızlar geçmişi okuyamadım pek yoğunum malesef yeni elemanla çalışıyoruz yanımda olduğu için pek açamıyorum akşama evden okurum artık.........
hepinizi öpüyorum