2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

iyiyiz canım gun sayıyoruz :)safak 12..sennkde az kalmıs selsincim..saglıkla gelsin pasamız..

AMATIST canım 2009 temmuz anneleri dogum oykuleri topigine yazını merakla beklioruz :)

seninde az kalmış canım aramızda 3 gün var.çok heyecanlı
 

ayy bilmiyorum canım yaa en azından rahat bi nefes alma ve karnında olmadığını bildiğin için daha rahat hareket edersin ödemse ödem şişecez artık:)
 
kocam getirmezse bugünde kabloyu döveceğim onu kablo olamadan foto yüklenmiyr ki.

arkadaşlar bende dikiş yok lazerle yapmışlar bir plastik bir bandaj var şu anda banyo falan yapabiliyorum. bir hafta sonra kendi kendime çıkaracakmışım bandajı ondan sonrada iz kalmasın diye bir krem verdi onu sürecekmişim. ağrılara gelince belimde ağrı vardı oda hafifledi. tabii oturup kalkarken zorlanıyor insan yalan yok öksürme gülme gibi faaliyetlerden uzak tutmak gerekiyor insan kendini başka bşi yok bende fıldır fldr yürüyorum :))
 
amatistcim gözün aydın tatlım,maşallah oğluna yaramazlık yapmayı bile öğrenmişkaydirigubbakcemile3
haberini alınca çok heyecanlandım, maşallah kırkbirkere kilosu boyu çok yerinde eeee beklemez tabi oğlumuz adam olmuş artık
menekşemizde doğum yapmış bugün gözü aydın hayırlısı ile biran önce evlerine dönerler bize güzel fotoğraflarını gösterirler inşallah 4 küsür kilo şaka gibi 10 gün önce 3 kilo diyordu şaştım kaldım valla maşallah,bu ultrason cidden yanlış gösterebiliyor galiba
 
AMATIST canım 2009 temmuz anneleri dogum oykuleri topigine yazını merakla beklioruz :)

söz haftaya yazacağım. bu hafta çok telaş ve misafir var ancak bir iki girip laf atabiliyorum size yarın kardeşim evleniyor. paşamda görecek teyzesini :)

o topiğimizin linkini bana özel mesaj atar mısın. unuturum yoksa
 
menekşeciğim sende güle güle büyüt bebğini. demresu cum valla benim doktorum ne dediyse aynısı çıktı bebişin kilosu. haftasını bekleseydi 4 kilonun üstünde olacaktı ama şimdi olacak benim oğlumda :)

senin ne zaman ?
 

ok atıcam linki ozeline amatistcim :) bu arada Allah mutluluk versin kardesine canım ..
 

hehehe ben her şeyi beklerim artık
 
arkadaşlar herkese merhaba,size bişey sorcam kızım çok ritmik hareket ediyo bazen yani nasıl diyim sanki kalbinin atışını göbeğimde görüyormuşum gibi bazen hızlı ve ritmik tepik atıyo ,bu kadar istikrarlı tekmelemesi garip değilmi ya CADIARZUsizdede oluyormu?
 

valla bilmiyorum salı günü kontrolde umarım doğum şekli ile ilgili bişey söyler benim doktor pek konuşmuyoda.10 gün önce nst de sancı görünce açılma varmı diye kontrol etti ama o zamanda bişey demedi çatın dar geniş normal olur olmaz gibi.bekliyoruz bakalım nasip be canım ama 10 gün önceye göre kasılmalarım azaldı dinlenmek işe yarıyo galiba.
 
evet kızlar kapı süzümüzü aldık çikolatalarımızın siparişini verdik bakalım beğenecekmisinizzzhihoyyyt

kapı süsümüzopuyorumnanaktan






çikolatamızzzcokacimcoook çikolatamızın yazısı yazılacak sadece örnek aldım bir tane diğerlerini hazırlayacaklar 80 tane yaptırıyoruz




şimdi dışarı çıkıyoruz gelince görüşmek üzere :gitme:


 


demetçim harikaa canım çok beyendimm sağlıkla gelsin çileğin opuyorumnanaktan
 

canım o hıçkırığıdır ritmik oluyor bazen göbeğini bile oynatabiliyor
 




ewt benimde oluyo
aynı ritmik hareketlerle hareket yapıyo
pzt günü doktordaydım sordum, belki ritim tutuyodur senin oğlan dedi
ama bende çok şaşırıyorum o hareketi hissedince
:asigim:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…