Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi aksamlar selsincim..
hoş geldin selsinn :ecrin_bebek:
hoşbulduk canım.nasılsınız.katılamadım bugün.menekşe doğurmuş ya ne güzel darısı bizlerin başına seninde az kaldı
hadi hayırlısı dilosumm..ins saglıkla gelsin meleklerimiz..benn sıkıldım beklemekteeenn
sağol canım iyiyim çok şükür öyleden sonra yoktum geldiğimdede nete giremedim 3 saat uğraştımm-tatlicadiarzu- sen nasılsın bakalımm az kaldı ama sabrımız kalmadı sanırım:)))
amatist oğlun nasıl canım.hadi bize anlat biraz nasıl bir duygu
sıkılma beklemekten. zamanında salıkla gelsin yavrucağın. erken gelirse üzülürsün takarsın bu sefer hareketlerine bebişin. hayırlısı neyse o olsun ama keyfini çıkar son haftalarının ben tam keyif yapacakken kucağıma geldi paşam şimdi onunla keyif yapmaya çalışyorum :)
çok güzel bir duygu selsinsincim tarifi çok zor uyuşturucu etkisi yapıyor resmen o kucağımda uyursa banada uyku yapıyor resmen
dün şaka yaptı oğlum bize tam alt değiştiriyorduk ki öle bir kaka yaptıki tazikle fırlattı.resmen yarım metrelik bir alan yeşil kaka oldu yatak halı benim üst baş ve bunların hepsi krem rengi arkadaşlar eşim elinde bez 1 saat sildi halıları kullanmadığı kimyasal kalmadı anca çıktı. hee tam kakyı yaptı ne olduğumu şaşırmışken üzerinede bir sıvı ekledi. güleyim mi ağlayayım mı bilemedim gün 5 karizmalar sıfır :kedi:
sanada iyi akşamlar canım nasılsın serra nasıl
ayy bugün içimden doğurmak geldi niyeysee ayy patlıcak gibiyim yaaaaa 4 gün geçsedee eski halimee dönsem çabucakkk:gitme:
çok güzel bir duygu selsinsincim tarifi çok zor uyuşturucu etkisi yapıyor resmen o kucağımda uyursa banada uyku yapıyor resmen
dün şaka yaptı oğlum bize tam alt değiştiriyorduk ki öle bir kaka yaptıki tazikle fırlattı.resmen yarım metrelik bir alan yeşil kaka oldu yatak halı benim üst baş ve bunların hepsi krem rengi arkadaşlar eşim elinde bez 1 saat sildi halıları kullanmadığı kimyasal kalmadı anca çıktı. hee tam kakyı yaptı ne olduğumu şaşırmışken üzerinede bir sıvı ekledi. güleyim mi ağlayayım mı bilemedim gün 5 karizmalar sıfır :kedi: