2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

ya kızlar ben öğlen uykusunda bi rüya gördüm hayra çıksın inşallah
vcde kanamam geliyo ama nasıl bi kanama bende gayet sakin bişiler le kapatıyorum annemi uyandırıyorum anne hadi doğum başladı diyorum onlarda telaş yapıyolar bendende nasıl kan geliyo ama anlatamam ama gayet sakinim
gerisimi
gerisi yok uyanmışım
 
KIZLARRRRR GAYDIN ARADI, BİLGİSAYARINA VİRÜS GİRMİŞ, NETE GREMİYOMUS, MENEKSENİN ANNESİ İLE KONUSMUS, MENEKSE HENÜZ KENDİNE GELEMEMİŞ, BEBİŞİMİZİ SAAT 10 GİBİ ALMIŞLAR VEEEEEEEEEEEEEEEE 4.140 GR LIK SAGLIKLI Bİ TOSUNCUKMUS KENDİSİ :sm_cool:

Maşallahhh. Menekşe de kendine gelir, toparlanır inşallah.
O şimdi uyuyamadığı gecelerin acısını çıkarıyordur.




seninkiler de tam gamlı baykuş olmuşlar canimu .
düğün akşam mı olacak ?? bizimilerin düğünleri hep günüdüz oluyor da :sm_confused:
canın neden sıkılıyor ki , bak yaın düğün dernek gezcen , atacağın göbeckleri düşün kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2


Kız yok kimse beni sallamıyor ona sinir oluyorum. Doğum sancısı değil diyorum yok doğurursun sen diyorlar. Emzirme koltuğu istemem demiştim 1 ay önce. Kayınvalidem bugün geldi yine emzirme koltuğu al diyip duruyor. Ver 500 TL alayım diyecem. Kız herşeye pek hevesli. Nikah için kıyafet aldırttı ne oldu nikaha gidemiyorum. Düğün için de 300 tl'ya elbise aldırttı. Bakalım yarına doğurmazsam sinirden giyeceğim.
Sadece o değil. Çikolatayı da arkadaşımdan alıyordum ya. 1,5 kilo gönder dedim. 3 kilo gönderiyor. Parasını ben verecem nasıl bu kadar rahat benim adıma karar veriyorlar şaşırıyorum. Uyuz oldum valla. Bu düğünü de başka tarihe organize edemediler. Benim doğum tarihim belli sonuçta. 1 hafta önce sonra olmazsa olmaz mıydı. 6 senedir çıkıyorlar. Bu şekilde ben de yalnız kalıyorum. Dur daha bitmediii. Eşim dün iş çıkışı gitmiş arkadaşına laklak yapmaya. Oradan bir zahmet eve uğradı 5 dk durdu sonra kınaya gitti. Gecenin bir yarısı geldi. Sanki onu çok görüyormuşum gibi. Valla herkesin yaptığı fena batıyor yakında birini sallandıracam o olacak.

2 gündür size anlatıcam anlatıcam unutuyorum
benim buradaki dr.um naaptı bi dinleyin hele
hani şu zar zor bulduğumuz endol fitil var ya , işte neymiş 34. haftadan gün almaya başlamışım , artık onu kullanmak pek anlamlı değilmiş o yüzden bırakmamı söyledi ..
bunu daha 28. haftadayken de söylemişti o zaman da bi anlam verememiştim ..
biz bu fitili erken doğumu durdurmak için kullanıyoruz , niye kestiriyor , ama mutlaka bi bildiği vardır , hemen kötüye yormiim dedim .. zaten de ist.daki dr.umla konuşmadan kesmeyi düşünmüyordum ki eşim dayanamamış aramış dr.umuzu
yurt dışındaydı halen dönmemiş dr.um " siz doğum mu planlıyorsunuzki neden bırakacakmışsıznı endol fitili ?? ben yurda dönünce arıycam star hanımı etraflıca konuşuruz " deyip endolü kesmememi tembihlemiş dr.um eşime ..
ne düşüneceğimi şaşırdım .. aklıma gelen başıma geldi sanki .. hani geçen gece hast.ye gittim demiştim onun ertesi gün aradığında söylemişti bana , şimdi hatırladım salı günü , fitili kesmemi .. o gün geldi aklıma " acaba bu kadın bana hep 34ü görelim 34ü görelim , hele hele 36yı görürek süper diyordu , acaba 34. haftada kestirip 35-36 sonu gibi sezoşumu mu yapmayı planlıyorki " dye geçirmiştim ki içimden , etesi gün eşim ist.daki dr.umla konuşmuş ve benzer şeyleri duyunca nasıl gıcık oldum burdakine , anlatamam :kızgın:
inşallah sadece dr.lar arası usül farkındadır bu fikir ayrılığı :bbo:

Senin olay da sinir bozucu. Bence de sen fitillerini kullan derim ama onlar yan etki yapmamış mıydı?
 
selam kızlarr tam 3 saattir nete bağlanmaya uğraşıyorumm sinir oldumm-tatlicadiarzu-

demetçim maşallah göbişinee kız benide geçmişsin sen korktum sendennvereliniortak:nazar::1hug:

zuzumm senin göbişte firardaa maşallah alyayla sana canım:icecream:

menekşennide gözü aydın hepimizinde bi kuzucuk daha katıldı aramızaa maşallahh:nazar:
 
kızlar kalçalarımdan bacaklarıma doğru kas ağrısı var ya neden acaba doğum belirtileri değildir inşallah
 
ayy bugün içimden doğurmak geldi niyeysee ayy patlıcak gibiyim yaaaaa 4 gün geçsedee eski halimee dönsem çabucakkk:gitme:
 
X