- 2 Ocak 2009
- 2.594
- 0
ben de öyle düşünmek istiyorum ama bu dr.a güvenemiyorum .. hep şu dediği geliyor aklıma " 34 olsun ,2-2,5 kg olsun vs...vs....." hani sanki bebiş kendini garantiledi ya , alayım da bitsin işim gibi mi düşünüyor , çok güven vermedi bana taaa başından beri ama mecburen gittim hep ona , tüp bebek dr. u ve ist.daki dr.um onu önerdi diye ...
hmmmm , sedim jüri işini , e ben de gıllliiicik göbikimle katılsaydım aranısaaaa lülülülülülü kaydirigubbakcemile3
ya sorma canım .. ikilemde kaldım ve kötü şeyler getirmek istemiyorum aklıma ama doğum durdurucu bir ialcı neden kesmek istesinki diğer türlü :sm_confused:aklıma geldikçe sinir oluyorum ..
yarın kontrolümüz var , inşallah güzel ve sağlıklı haberlerle dönerissss[/B]
Amin cnmmm insallah belki de artık gerek yoktur gerci bende kullandım biliyosun uzun süre ilacı kestik, bi kere yeltendi bizimki simdi icmiyorum sadece magnezyum iciyorum ama cok sükür kasılmam yok alkisalkisalkis
Alyamın kuzu kollarını yerim bennnnnnnnnnncokacimcoookŞeniz
kızımmmm her türlü her açıdan çektim bennnnnn hehehhh üzerimdekiyle çekinemezdim bişi yok çünki :roflol:
haydi kızlarrrrrrrrrrrrr oylarınızı bekliyoruzzzzzzzzzzzz:lepi:buyrunnnnnnnnn:roflol:
benim göbüşü seçenlere nonnumaaaaaaaa:sm_cool::roflol::roflol:
Mızıkcısınnnnnnn lülülülülülü Kısım bak gelirim yerim bitiririm göbüşünüüüüü, zuzum ve demetle göbek programınınn bugünde sonuna geldik ve sezon tatiline cıkıyorusss, esen kalınnnnnn kaydirigubbakcemile3
evettt jüri kararını açıklıyor , lütfen ayağa kalkın kaydirigubbakcemile3yüce divan ve Amerika halkı adına açıklıyorum ki laelaelaelaelae burun farkıyla demet önde :hooray:
Benim tipim avrupai ondan kazanamadım zannımca:roflol: Ama bende göbek deligi farkıyla demeti sectim o daha şişkoooooooo, oyyy tombulummmm tombulummmm yldan geldimmm yorgunummmmm :hooray: