Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun canım sen de bir çoğuna göre daha aktifsin aslında , biraz aramıza geç katıldın o yüzden belki çekimser kalıyor gibisin , yada ben öyle hissediyorum .. elinden geldiğince burada ol ve eşinin dediklerine pek kulak asma kaydirigubbakcemile5
sağolun kızlar ya karın ağrım idrar yolu enfeksiyonum var ondan dedi drumuz.....
mide bulantım içtiğim antibiyotikten olabilir her yerim ağrıyor sürekli yatmaktan ya
offf bi duş alayım en iyisi ben
kızlar göğsümden bir akıntı geldi şimdi süt büyük ihtimalle şaşırdım, daha öncede geliyodu arada bir ama bu kadar fazla ilk defa geldi baya bayaa ıslaklık hissettim :1shok:
KIZLARRRRR GAYDIN ARADI, BİLGİSAYARINA VİRÜS GİRMİŞ, NETE GREMİYOMUS, MENEKSENİN ANNESİ İLE KONUSMUS, MENEKSE HENÜZ KENDİNE GELEMEMİŞ, BEBİŞİMİZİ SAAT 10 GİBİ ALMIŞLAR VEEEEEEEEEEEEEEEE 4.140 GR LIK SAGLIKLI Bİ TOSUNCUKMUS KENDİSİ :sm_cool:
sılacım ne güzei riskli dönemi atlattı kuzucuk 34 btti 35ten gün almaya başladınız , kilosu da 2500 kg ı geçti bile
biraz daha sabır tatlım , az kaldı mis kokuluna kavuşmana:asigim:
seninkiler de tam gamlı baykuş olmuşlar canimu .
düğün akşam mı olacak ?? bizimilerin düğünleri hep günüdüz oluyor da :sm_confused:
canın neden sıkılıyor ki , bak yaın düğün dernek gezcen , atacağın göbeckleri düşün kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2
biz de sen, çok seviyoruz şekercim Şeniz
hiç bi fikrim yok canısı :sm_confused:
kıs bu senin 2. doğumun diimi ayol , tecrübelisin sen bi de bize göre :CüvCüv:
eşlerin geneli böyle sanırım .. haklı oldukları da oluyor zaman zaman .. bazen çok tuhaf insanlarla karşılaşabiliyosunuz , hayatı tamamen yalanlar üzerine kurulu , şizofren insanlar da yok değil hani .. Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın ...
Allah iyiliğini versin kısssss kaydirigubbakcemile3
ahahaha benzer şeyi bir ara eşim de düşünmüştü hatta ciddi ciddi 2. el usg chazlarına bakıyodu bi ara :)))
ne güzel bi rüyaymış canım yaaaa :asigim:
olsun canım sen de bir çoğuna göre daha aktifsin aslında , biraz aramıza geç katıldın o yüzden belki çekimser kalıyor gibisin , yada ben öyle hissediyorum .. elinden geldiğince burada ol ve eşinin dediklerine pek kulak asma kaydirigubbakcemile5
evet canım doğru tespit vereliniortak ama şimdi daha rahatım kaydirigubbakcemile3
hmmmm :uhm: oynamıyorsun dimi canım .. çünkü süt üreten hormon (prolaktin ) oksitosin denilen rahimde kasılmayı sağlayıp doğumu başlatan hormon paralel çalışırmış ... prolaktin hormonunun çalışması ve süt gelmesi rahimde kasılmayı tetiklermiş , o yüzdenki kendiliğinden geliyorsa yapıcak bi şey yok ama sen oynayıp daha fazla gelmesine sebep olursan o sakat işte :bbo:
geçmiş olsun canımŞeniz
aslında gelebilirmiş son aylarda ama sen sakın oynama canım
zuzummmmm hoşgeldinnnnnnnnnnŞeniz
ne de güzel haberle geldinnnnnnnnndelikafadulden:lepi:
maşallah tosuncuğaaaaaaa:asigim:
menekşecikte kurtuldu darısı hepimize inşallahhhh:Saruboceq:
hoşgeldin şekerrrrrrrŞeniz
arasımız nasıl bakalımmmmmhihoyyyt
ay kızlar nolduuu nolduuu kaydirigubbakcemile3
biz eşimle bir derneğe üyeyiz o dernekten bize mesaj geliyor falan ayrıca eski nişanlımda o derneğe üye kaydirigubbakcemile3 telefonuma mesaj geldi bende refleks olarak nedense sesli bi şekilde okudum...derneğimiz üyelerinden falancının (eski nişanlım) şu tarihte falanca yerde nikahı vardır isz dostlarımızda aramızda görmekten sevinç duyarız falan....laelaelaelaelae anam bizimkinin hiç sesi çıkmadıı çıkmıyor ....hohohohoh ay ne tuhaf bi duyguya girdim beahhh
Amin demetimmmmmm yaaaa o kadar sevindim ki duyunca haberii bende... Yine heyecan sardı içimi, bebek sayısı arttıkca benimde kalp atışım hızlanıyo delikafadulden
hoş buldum tatlımmmmmmmm Şeniz
Aras paşam bugün daha dingin gibi , önceki günlerde olduğu gibi hareketlerini tüm güne yaymadı , daha ekonomik ama bi o kadar da konsantre hareket ediyor sanırım kaydirigubbakcemile3
fıstık öyküden ne haber , hala aşağıda hissediyor musun :1no2:
ben şimdi ne yiiiicem bil , şöyle soğuk soğukkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3
hoş buldum tatlımmmmmmmm Şeniz
Aras paşam bugün daha dingin gibi , önceki günlerde olduğu gibi hareketlerini tüm güne yaymadı , daha ekonomik ama bi o kadar da konsantre hareket ediyor sanırım kaydirigubbakcemile3
fıstık öyküden ne haber , hala aşağıda hissediyor musun :1no2:
ben şimdi ne yiiiicem bil , şöyle soğuk soğukkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3
adamcağızın boğazına durmuştur haberr:roflol::roflol:
allah seni emi kızzzz:sm_cool:
ayyynennnnnn zuzummmmmm bidenemmmmmm sıra bana gelene kaa zatte heyecandan doğurmassam iyiiiiiii:lepi:delikafadulden
ay kızlar nolduuu nolduuu kaydirigubbakcemile3
biz eşimle bir derneğe üyeyiz o dernekten bize mesaj geliyor falan ayrıca eski nişanlımda o derneğe üye kaydirigubbakcemile3 telefonuma mesaj geldi bende refleks olarak nedense sesli bi şekilde okudum...derneğimiz üyelerinden falancının (eski nişanlım) şu tarihte falanca yerde nikahı vardır isz dostlarımızda aramızda görmekten sevinç duyarız falan....laelaelaelaelae anam bizimkinin hiç sesi çıkmadıı çıkmıyor ....hohohohoh ay ne tuhaf bi duyguya girdim beahhh
yok canım hiç oynamıyorum, aniden ayakta telde konuşurken kolum göğsüme değdi ıslaklık hissettim bide yoğun olunca ıslaklık, dedim bu ne bi baktım sadece sağ göğsümde var. daha öncede geliyodu ama 1 damla falan. ped koydum hemen ama bir an korktum tetiklediğini biliyorum çünkü neyse şimdilik bişey yok kasılma falan a.s anlık bişeydi heralde kaydirigubbakcemile5
Yahu demet kuzusu senle benim aramda ne kaaaa var kıssss, bis senle aynı dogurabiliris her an naniknanik
kızlarrr hade bugün bi yarışma yapalımm en koca göbüklü kim yarışmasııııııııdelikafadulden
hazır zuzumda burdaykeneeeeeee:roflol:
zuzummmm vaaa mısınnnn göbüş tokuşturmayaaaaaa:lepi:
KIZLARRRRR GAYDIN ARADI, BİLGİSAYARINA VİRÜS GİRMİŞ, NETE GREMİYOMUS, MENEKSENİN ANNESİ İLE KONUSMUS, MENEKSE HENÜZ KENDİNE GELEMEMİŞ, BEBİŞİMİZİ SAAT 10 GİBİ ALMIŞLAR VEEEEEEEEEEEEEEEE 4.140 GR LIK SAGLIKLI Bİ TOSUNCUKMUS KENDİSİ :sm_cool:
öykücüm annesinin karnı kaç şekle girer diye denemeler yapıyorrrrr:roflol:
ay bilmiyorum şu an öyle hissetmiyorum starım ama yürürken resmen bacaklarımın arasında hissettim çokk korktummmmmmm:kedi:
ayyyyyyy nonnumaaaaaa nonnumaaaaaaadelikafadulden:icecream:delikafadulden
afiyet şeker olsun yarasın arasımızaaaaaaaa ye de gör bak futbola nası başlıyo az sonraaaaaa:roflol: