2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)


Ben yazdığım bilgileri e-gebelik sitesinden aldım. Kendim bişey eklemedim. Plasentanın neden yaşlandığını merak etmiştim o kadar. Neyse sen dinlen en iyisi.


Kız öyle böyle 34'ün sonuna da galdin he. 3 gün sonra 35. hafta diyeceksin.
2 haftaya kadar biz doğururuz sen oldun mu 37. Hadi biraz daha sıkayım dişimi desen olacan 38-39. Sonra iş bi sezoşa bakar. Geçmiş olsun, hayırlı olsun deriz biz de. a.s.Ama sen bir zamanında doğur topikce bir kutlama yaparız herhalde.:sm_cool:
 


Ohhh masalllahhhh Erkekimmm benimm yir onu Zuzu teyzesi, kovalar yakalar valla kaydirigubbakcemile3 Amin cnmm insallah güsel haberler alırsın, benimde pazartesi randevum bakem nolcekkk artık dgum tarihim belli olur zannımca insallah sabreder de küçük Alya'm o zamana dek :1shok:



Benimde kayınvalidem ve görümcem geldi bugün, bende yine bikac gün firar edebilerimmmm kaydirigubbakcemile3 Gamzem sizde iyice büyüdünüsss artık allahım şaka gibiiii ya durup durup git gel beyinli oldum aklıma geliyo :lepi:
 
çok güzel bir isim zuzuşummmmmmmmmm , adıyla yaşasın bıdışın :asigim:


hoşgeldin canım , iyi diyelim iyi olalım .. midem fena .. reflümü artık esksi gibi rennie kesmiyor .. sen nasılsın
ay canım ya o mide mahvedeek benimde sürekli yanıyor ya
nasılsın bakalım ipeğin nasıl canım
 

Ohhh ne güzel tam dinlenmeye çekilmişsin. Herkes doğuma kadar dünyanın en özel insanı senmişsin gibi davranıyor. Doğumdan sonra asıl sebep anlaşılıyor. Kimse yüzüne bakmıyor hepsi bebeğin başına toplanıyor. Lohusa sendromu bu noktada başlıyor herhalde.



Ben 39 değilim. 38'i yeni bitirdim.:1shok:
Her an gelebileceğini kabullenmek istemiyorum.
Dün dışarı çıktım. En az 4 kişi yakında geliyor di mi dedi ya. Çok aşağıdaymış. Hiçbirini de tanımıyorum bu arada. İşin garibi hemen hepsi de erkek. Bir de senin oğlun olacak muhabbeti var. Karnım sivriymiş. Bunu da erkekler söylüyor. Yok kız diyince Allah allah diyip duruyorlar.




Bizde de babadan gelir de yazmayayım şimdi demiştim. Madem sen dedin ben de itiraf edeyim bari.
 
Ne olsun Nur'cum. Yat kalk aynı şimdilik. Bugün kızımın çikolataları gelecek kısmetse.
Sabırsızlıkla onları bekliyorum. Akşam süsleyeceğim.
Sen nasılsın? Dersler nasıl gidiyor?
 
 
ipegimu hastanede b kac kadın vardı bnmle sıra bekleyen..ayy ne guzel erkek annesisin demi dediler..bende bozuntuya vermeden neden dedim? hic yuzun degismemis aynı kalmıssın dio kadın bana:))) isin garibi o kadını ilk defa orda goruorum o da beni:)))ya insanlar ilginc..tamam yakıstırma yapılabilir de illa erkek bu kesin! medyumlugundan vazgecmeyen tiplere kıl oluorum walla:)
 
karencim pardon canım ya iyiyiz paşamla evdeyiz keyf yapıyoz 4/5 temmuz gözüküyo tatlım ama bakalım kısmet artık ne zaman nasip olursa normal doğum olunca biliyosun kesin bişiy söylenemiyo siz iyisiniz maşallah okudum yazılarınızı alıntılardan serra butlanmış iyice Sanırım benimde paşamın ayakcıkları accık büyük bana çekmiş ayakları dicem eşimin ayakları çok küçük çünkü doktor teyzemiz ayağını çekip vermişti maşallah kocaman gözüküyodu kaydirigubbakcemile3
 
Kıslar ben bi karnımı doyurup geliyim cok acıktımmmm cokkkk yirim hepinisiii bilas daha kalırsam cokacimcoook Hepinisi yesem dişimin kovugu dolmas yahuuu kaydirigubbakcemile3 Önce demetiii yerimmm kıs demet senden iyi baslangıc olur valla
 
Ne olsun Nur'cum. Yat kalk aynı şimdilik. Bugün kızımın çikolataları gelecek kısmetse.
Sabırsızlıkla onları bekliyorum. Akşam süsleyeceğim.
Sen nasılsın? Dersler nasıl gidiyor?

ay ne güzel canım ya bizde sipariş verecez beğendikte ben aslında hastane içinde uygun bişey yapmak istiyorum ama eminönüne gidemedim
derse çalışıyorum sonsürat canım hayırlısı artık
 

anacım benle başlarsan bir ayda bitiremezsin beni :roflol::roflol::roflol:
 

sagol tatlım eccuk butlandık ama 3 olmadık daha..sennde az kalmıs gaydincim..artık sende hacıyatmaz olmussundur zuzu ve bnm gb..:))

ins zamanında saglıcakla gelir paşan canım..haftada bir mi gidiosun kontrole artık?
 

Bende de cam balkon hep açık. Bir de sokağımızda inşaata başaldılar. Daha temel kazıyorlar. Toz kir eve doluyor. Hiç temiz durmuyor. Elimizde bezle de dolaşamıyoruz ki. Valla ne yapalım artık doğurana kadar kadın madın idare edeceğiz.


Evet herkes medyum olmuş. Ben artık o kadar sıkıldım ki. En çok duyduyğum cümleler
- Aaaa hiç kilo almamışsın. Hepsi karnında toplanmış. ( eeee 15 kilo nerede o zaman?)
- Erkek dimi ne kadar sivri. (Çocuk cinsiyetine göre içeride oturuyor nasıl oluyorsa.)
- Arkadan bakınca hamile olduğun anlaşılmıyor. ( Anlaşılsın kardeşim sonuçta hamileyim)

Tabi aslında bunları moral olsun diye de söylüyorlar. İyi niyetliler ama hep duyunca insan sıkılıyor. Artık evet öyle diyip, teşekkür ediyorum.
 
afiyet olsun zuzum bizde birazdan yeriz bişiyler şimdi bitkiçayı içiyom tavsiye ederim kıslar kaliteli süt yapıyomuş ısırgan ve rezene karıştırdım accıkda limon süper hergün 2 fincan :lepi:
 

bayıldım cok ii analiz etmişsin..:roflol: hakkaten ya anlasılsın tabiki hamileyiz degil mi
?..bazılarıda moral bozmak icin konusuo..ay ne olmussun sen boleee..sanki sonsuza dek o kalıba mahkum kalıcakmısız shrek olmusuz gb mimikler falan..e bunlarda rahatsız edici..:))
 
karencim artık haftada 1 gidiyoruz tatlım bu hafta gitmicem ama haftaya giderim diyorum kasılmam felan olursada haftaiçi giderim artık müsaitim nasıl olsa her hafta nst zor geldi bana ya
 
ay ne güzel canım ya bizde sipariş verecez beğendikte ben aslında hastane içinde uygun bişey yapmak istiyorum ama eminönüne gidemedim
derse çalışıyorum sonsürat canım hayırlısı artık

Ben hastane için 1,5 kilo çikolata sipariş verdim. 70 TL civarında olacak. Süsleri eminönünden aldım. Tanesi 30 kr. gibi bişeydi. Bişey tutmadı sayılır. Normalde 70 TL sadece 1 kilosu. Badem de olabilirdi aslında. Eğer gidebilirsen veya bir yakınını gönderebilirsen 50 tanesi 25 tl olan süsler var. Drajeli bademlerden de alırsan sana en fazla 35 TL'ye gelir. O kadar biile tutmaz. Tabi bunun için zaman ayırman lazım. Dersler azalmadı mı?
 
ay neyse cenem dusuk ama komsuya oturmaya gdcez eccuk annemle..bakalım bu moddan ne zaman cıkıcam..annemleyken iice gezenti oldum :=)

hepinizi opuorum ..bebeklerinize ve kendnize ii bakınız..:)
 
herkese merhabalar
ben artik 37. haftami bitirmek uzereyim fakat cok sik olmakla beraber ellerimde ve ara sira ayaklarimda uyusmalar meydana gelmeye basladi sizde de oluyor mu dr. randevum pazartesi size sorayim dedim ama..
 
karencim artık haftada 1 gidiyoruz tatlım bu hafta gitmicem ama haftaya giderim diyorum kasılmam felan olursada haftaiçi giderim artık müsaitim nasıl olsa her hafta nst zor geldi bana ya

uff nst hakketen can sıkıcı bisi bencede..az kaldı dayanıcaz napalım..bende pzt tekrar giricem..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…