Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bizde bir kaç günönce baktık çileğe isadece fiyatları sorduk ne war ne yok diye bakmadık ama fiyatlar çok yüksek değil ve kdv indirimine girmiş çalışan kız dediki bu fırsatı kaçırmayın baya indi fiyatlar dedi bakcaz bizde alıcı gözle bir dahaki gidişimizeyserez canım akçayda oturuyordun değilmi biz 10 gün sonra dra geldiğimizde çilek mobilyayı gezeceğiz sen dolaştınmı canım fiyatlar nasıl birde bebeğimin karyolasına yatak örtüsü bakacağım varmı bilgin edremitte nerde bulabilirim ben farklı bişi istiyorum burada içime sinen örtü bulamadım canım
Valla sorma diloşummm o kadar heycan yaptımki cuma tatil diye, bişi olcak diye korkuyorummmm kaydirigubbakcemile3
Haftaya da 23 nisan tatil boyle boyle yatıp kalkıp nisan sonu gelir diyorum ne dersinnnnnn?? -tatlicadiarzu-
Bence mayıs ı bulur, malum artık bahar kavramı kalmadı kıştan direkt yaza geçicesss, bi gün once palto giyerken bi gün sora mayoyla denise gircesss kaydirigubbakcemile3 Ya diloşşşş sence bis bu yaz denise girebilirmiyis, resmen deniz aşeriyorummm gece rüyamda görüyorum cok istiyorum denizde yüzmekkkk :1no2:
a.s.Günaydın arkadaşlar dün şeker yüklemesi sonucumu aldım herşey normal bişey çıkmadı çok şükür.İşyerindeki yoğunluktan dolayı sohbetlere fazla katılamıyorum.Umarım herkes iyidir hiçbirşey için canınızı sıkmayın güzel anne adaylarıa.s.
günaydın selsin hoş geldin canım:cüvcüv:
a.s.günaydın arkadaşlar dün şeker yüklemesi sonucumu aldım herşey normal bişey çıkmadı çok şükür.işyerindeki yoğunluktan dolayı sohbetlere fazla katılamıyorum.umarım herkes iyidir hiçbirşey için canınızı sıkmayın güzel anne adaylarıa.s.
hoşbulduk canım.nasılsın.eşinin iş görüşmesi nasıl geçmiş