- 29 Ağustos 2007
- 7.653
- 13
Hüzünyılı isimler çok güzel
isimleriyle yaşasın yavrularımız inşallah
tesekkur ederım canım aminn insallah sağsaglım kucagımıza alırız yavrularımızı:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hüzünyılı isimler çok güzel
isimleriyle yaşasın yavrularımız inşallah
canım sen cınsıyetını ogrenmısmıydın bebegının?
sankı bana senınkıde erkekmıs gıbı geldı.:1hug:
sevtapcımmm
ağlattın beni yaaa :))) çok tatlısın :)))
demetcim aynen benimde göbeğim çıktı arkamdan bakan anlamıyor bile hamiş olduğumu önden bak top yutmuşum gibi oldu kaydirigubbakcemile3 bendede sadece kalçalarımda çatlamam var başka bi yerimde yok sanırım ırsi benimde çünkü annem diyorki bende sana hamileyken sırtımdan bakan bilemezdi hamile olduğumu aynıydım diyor sanırım bende öyle olucam
canım seninki de erkek olabilir o zamangamyoncuiremsu
Kızlarda karın arkaya doğru yayılıyor, tabiki herkeste öyle olmayabilir, en azından bu bende böyle oldukaydirigubbakcemile3 Şimdi biri çıkıp bilimsel olarak bu imkansız dermiş ve bizde yoluşurmuşuzkaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
şaka tabiki de:dance:
kızlar düşündüğünüz isimler bence çok güzel, hayırlısı olur inşallahkaydirigubbakcemile5
sen çok sulu gözlü oldun yaa hemen ağlamak için bahane arıyorsun gelince karnını gıdıklıcam ama senin kaydirigubbakcemile3 bi tane daha yazdım mesaj özelinde :1hug:
Kızlarr topik açılmış hadi gelin gidelim orda daha çok paylaşımımız var...
Sonuçta bu konulardan biri site tarafından kapatılcak 2 konuya izin vermezler...
Ne dersiniz...