- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim iyi tuzlu bir ayran iyi geldi 2 koca bardak içtim birazdan uyurum mışıl mışıl ....sizler napıyonuz bakalım...
kolay gelsin çalış canım sık dişini az kaldı stres yapma nolur ....ben ders çalışıyorum canımsenağlamasenağlamasenağlama
kızlar vajinanıza dogru batma acıma oluyo mu sızde de. cıkıcak gıbı oluyo
oturup yada uzanıp dinlenmelisin..dışardaysan mutlaka bi yere otur dinlen evdeysende uzan...geçer...cok ıgrenc bı hıs dımı huri. sınır edıyo benı. o an bebek bacaklarımın arasından yere dusucekmıs gıbı oluyıo
ya o lla olacak die bişey yok....pembe renk hıc farketmedım. ama ıc camasırım krem rengı belkı o yuzden
bu nokta noktalar niye çıkıyo ??..........
ıyı geceler huri
ben de bu ara kafayı orayla bozdum. hıc bı sıkıntım yok ama orda bı problem var. doktora gıttıgımde sormayı unutum. asagıya dogru baskı acıma sancı duscek gıbı falan seyler oluyo. cok korkutuyo acaba su mu gelcek zorluyo. daha once hamıle kalıp da suyu gelen var mı kıkole sen daha once dogum yaptın. su gelırken nasıl bır sey oluyor normal dogum yaptıysan
canımcım ben normal doğum yaptım ama öle bi sıkıntıları yaşamadım ben kontrole diye gittim kadın salak suyumu patlatıp suni sancıyı verdi ve direk sancım başladı açılmamda 1 cm di 3 saat sonra doğurdum
ben herşeyi bu doğumda yaşıcam seni bilgi,lendiremicem kusura bakama
bu arada hurininde son dediklerine katılıyorum herkezde doğum çok farklı başlar gelişir ve sonlanır