2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

HoŞgeldİnİzz karen dİloŞ hÜzÜnn

nasılsın canımm Şenizkızz yeter haa seni orda gördükçee ben sanki senin yerinee heran doğuracam sanıyorumm güzelim allah kolaylık versin bu sıcakta hem hamişsin son günlerin dikkat et kendineeelmaz:


tekrar geçmiş olsun çok şükür iyisin canım bol dinlencen ve suu artık 2 hafta daha dayanman lazımm:1hug:
 

Saol bitanem bende bian cok korktum, hatta korkudan sacmalamısım resmen :kedi: Doktorum bana ilk alabiliriz bebegi dedigi zaman ama benim hastane cantam hazır diil yıkamam ütülemem lazım deyivermsisimmm kaydirigubbakcemile3

Allah iyiligini emi..hastane cantan mı geldi aklına ilk:=)..b dahaki kontrolun ne zaman zuzucum..birde sen o sıkıntıyı susuzluktan mı yasadın ?
 
Evet diloşcum bi senin haftaya gelebilsem cidden problem yapmıcam gerci doktorumun dedigine gore panik ve stres yapmamız bosunaymıs 40.haftasında kuvoze giren bebekler oluyomus 35 te dogup direkt taburcu olanda oluyomus o dogum anındaki duruma ve bebegine gore degisiyomus, allahım hepimizin bebişlerini direkt taburcu edilcek duruma getirsin insallah :Saruboceq:
 
Allah iyiligini emi..hastane cantan mı geldi aklına ilk:=)..b dahaki kontrolun ne zaman zuzucum..birde sen o sıkıntıyı susuzluktan mı yasadın ?


Cidden ilk aklıma cantam geldi bebegim ne giycek stres oldum kaydirigubbakcemile3 Tipim iste ben kaydirigubbakcemile2 Ayırdım kızımın cicilerini bugun yıkıcam insallah hala kasılmaarım var cok tırsıııyyyyorummmm :bbo: Susuzlukta var tabe o tetiklemis ama artık normal dedi doktorum 36.haftadan itibaren sıkıntılar baslıyo dedi, ben hastanedeyken 3 tane erkek bebek dogdu biri 34 haftalık masallah hepsine... Babamız tabe ben bırakmam kızım gelmesin etraf erkek dolu dedi güldürdü hep beni saolsunnnn opuyorumnanaktan Çarşamba ve cumartesi nst ye baglancam, doktorum izinli ama cok sükür istanbulda benim telefonumla koscak hastaneye zavallım... Gelecek pazartesi doktorum kontrol edicek bi de simdilik boyle konustuk sadece...
 
TeŞekkÜrler karencım evet Şafak 10

zuzucum gelmıŞ geÇmıŞ olsun sanada kÜÇÜk topalaĞınada
 
hoş bulduk canımmm nasılsınnŞeniz

iyiyiz diloscum artık kızım ucgen tepeler olusturmaya basladı gobegmde..sanırım dizini kırıyo arada bir:)..sen nasılsın?


tatlısım benimmm..ins saglıkla gelir kuzucun telas etme ama tedbiri elden bırakma...babanız haklı b prenses prens halkasınn icine bırakılır mı hic:)))
neyseki dr un da sehiricindeymis zuzucum..cok sevndm..su an kasılmaların devam edio mu..istirahat halinde olman lazım senn?demi?
 


çok şekersin canım ya hiç korkma bebeğin sağlıkla kucağına alacaksın tehlikeli anlarımızı geride bıraktık zaten merak etme dua edelim bebişlerimiz zamanından önce gelcem diye ısrar etmesinler geçmiş olsun tatlım....zemuszemus
 
günaydın güzel anneler...

ben çok sinirliyim kocam güya nöbet çıkışı gelecek bizde beraber vakit geçirecektik

kahvaltı hazırladım özene bezene ama yine ameliyat çıktı gelemiyormafoldumben

kızlar kocanızın kıymetini bilin bazen tartıştık filan diyosunuz ben yüzünü bile zor görüyorum artık çok bıktım:gitme:

hayatımı böyle geçirmek istemiyorum resti çekeceğim heralde
 
selam hanımlar.
zuzum cok gecmıs olsun canım.
seni burda göremek cok güzel.:1hug:
 

bende aynen senın gıbıyım bıktım artık yuzunu göremıyorum dogru duzgun
cumartesı pazar bıle dısarı cıktıgımızda telefon gelıyo gıtmek zorunda kalıyo
dun aksam gelıyorum dedı masayı hazırladım bı telefon geldı yoldan dondum benı bekleme
ay sınırden kurdesen oldum aksam sabaha kadar uyumadım kasıntıdan agladım durdumsenağlama
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…