Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlarr biz geldikkkk
kızım kocaman olmuş teyzeleri
46 cm 2400 gr:asigim:
veee kızım doğum şeklini almış çok şaşırdım tamamen ters yöndeydi dönmez diyordum artık
şu an kafası aşağıda poposu solumda ayakları sağımda nası oluyorsakaydirigubbakcemile3
kizlar ben cikiyorum yoksa aksama kadar yazisiriz. hepinizi opuyorum.
bugun ben de yuzmeye baslamayi dusunuyorum. bebegin donmesinde cok faydaliymis. insallah.
ütü yapıyorum bende oturduğum yerden sıcak bastı
size bi bakayım dedim
pek kimsecik olmuyo gerçi bu saatte
maşallah öyküme maşallah çok iyi canım hadi bakalım hayırlısı
onların tek bi iyi haberini almak dünyalara bedel
maşallah kuzuma
ay demetim bende bu ara baya hareketsizim ama
bakalım kiloma nasıl yansıyacak
şimdilik toplamda 8,5 kilo aldım bakalım kaçla gircem doğuma
ben kaçtım ütüye devammmmmmmmm
öptüm sizi
geçmi,ş olsun canım kanın baya düşmüş bence sabah akşam alki yükselsin çünkü sen sezeryan olacaksınmerhaba tatlı annişler
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim dün biraz karamsardım bu gün daha iyi gibiyim ama yine de kasılmam ve sertleşmelerim var.........
karnım taş gibi özellikle ayağa kalkınca serleşiyo yatınca biraz yumşuyo
aklım hep sizde ama klakıp yazmaya halim olmuyo...
midem bulanıyo sürekli
başım dönüyo kanım da düşük çıkıyo malesef
9 çıktı kanım....kan hapı içiyorum ama bakalım inşallah yükselir
9 çok mu kötü bi değer acaba ilk defa bu ay düştü çünkü kanım hep 11-12 çıkıyordu
ay inşallah durdururlar sancılarını yaaKıslarrrrrrrr acil durum
zuzum aradı şimdi beni hastaneye yatırmışlar 3,5 saat süren sancısı tutmuş ve 10 dkda bir geliyomuş sancılar bu gece hastanedeymiş nst ye bağlıymış sürekli kontrol ediyolarmış sancıları
Suyu azalmış ondan sancılar başlamış olabilir demiş doktoru sizlerden bol bol dua istedi
Şuanda 35+1 de 2 hafta daha durursa çok iyi olur bebek için bol dua edin lütfen :Saruboceq:
diyenede bak heleeee ev taşıcakklava:ıs yapmak sakıncalı galıba. benım bı arkadasım da erken dogum yaptı. o gun cok temızlık yaptıgını soylemıstı . temızlıkden sonra kanaması olmıus sonra dogum yapmıs. dıkkat edın kızlar ıs yapamayon
saol paylaşımın içinarkadaslar kansizlik hapi alanlar, demir ilaci icenler bu yaziyi okuyun lutfen. konu sahibi ozelden mesaj atinca yanitliyor da sagolsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...259425-gebelikte-demir-tedavisinin-onemi.html
ya bencede saçmalık bebeği kontrol etmeden göndermesi ve gayesiz cevaplarımerhaba arkadaşlar. ben de bugün nst ye bağlandım. her şey normal çıktı ama doktor hanım bebeğime bakmadı. aylardır kafası büyük normal doğum yapamayacaksın diye beni korkuttu şimdi de ayın 29 una randevu verdi. hanım efendi izne ayrılıyormuş herkesi bugüne çağırmış. zaman olmadığı için de bebeğime bile bakmadı. çok sinir oldum. iyi de dedim belki ben o tarihe kadar bir sorun yaşayacağım. o da eğer suyun felan gelirse buraya gelirsin dedi. herhalde hastaneye gideceğiz evde doğurmayı beklemeyeceğim. verdiği tarih 38 bitmiş 39. haftadan gün almaya başlayacağım. yani riskli bir dönem. çok kızdım ya.
maşallah canım analı kızlı baya kilo almışsınızkaydirigubbakcemile2selam kızlarr biz geldikkkk
veee kızım doğum şeklini almış çok şaşırdım tamamen ters yöndeydi dönmez diyordum artık
şu an kafası aşağıda poposu solumda ayakları sağımda nası oluyorsakaydirigubbakcemile3
kibelecim bak benimki dönmüş benimde suyu azdı bir ara o günden beri 2-3 lt içiyorum hele şimdilerde iyice çok içiyorum sıcaklardan valla suyuda gayet iyi ve kızımda dönmüş tatlımmm:lepi:
bol suyunu iç ihmal etmevereliniortak
merhaba tatlı annişler
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim dün biraz karamsardım bu gün daha iyi gibiyim ama yine de kasılmam ve sertleşmelerim var.........
karnım taş gibi özellikle ayağa kalkınca serleşiyo yatınca biraz yumşuyo
aklım hep sizde ama klakıp yazmaya halim olmuyo...
midem bulanıyo sürekli
başım dönüyo kanım da düşük çıkıyo malesef
9 çıktı kanım....kan hapı içiyorum ama bakalım inşallah yükselir
9 çok mu kötü bi değer acaba ilk defa bu ay düştü çünkü kanım hep 11-12 çıkıyordu
Kıslarrrrrrrr acil durum
zuzum aradı şimdi beni hastaneye yatırmışlar 3,5 saat süren sancısı tutmuş ve 10 dkda bir geliyomuş sancılar bu gece hastanedeymiş nst ye bağlıymış sürekli kontrol ediyolarmış sancıları
Suyu azalmış ondan sancılar başlamış olabilir demiş doktoru sizlerden bol bol dua istedi
Şuanda 35+1 de 2 hafta daha durursa çok iyi olur bebek için bol dua edin lütfen :Saruboceq:
merhaba arkadaşlar. ben de bugün nst ye bağlandım. her şey normal çıktı ama doktor hanım bebeğime bakmadı. aylardır kafası büyük normal doğum yapamayacaksın diye beni korkuttu şimdi de ayın 29 una randevu verdi. hanım efendi izne ayrılıyormuş herkesi bugüne çağırmış. zaman olmadığı için de bebeğime bile bakmadı. çok sinir oldum. iyi de dedim belki ben o tarihe kadar bir sorun yaşayacağım. o da eğer suyun felan gelirse buraya gelirsin dedi. herhalde hastaneye gideceğiz evde doğurmayı beklemeyeceğim. verdiği tarih 38 bitmiş 39. haftadan gün almaya başlayacağım. yani riskli bir dönem. çok kızdım ya.
geçenlerde ağrı pompasını sordum ama kimse cevap vermedi devlet hastanelerinde varmı ?
geçmi,ş olsun canım kanın baya düşmüş bence sabah akşam alki yükselsin çünkü sen sezeryan olacaksın
ay inşallah durdururlar sancılarını yaa
ama allahtan bebişin kilosu boyu posu iyiydi ama genede durabildiği kadar dursun işte bizimde iyi dileklerimizi iletirsen seviniriz canım
diyenede bak heleeee ev taşıcakklava:
saol paylaşımın için
kafam çok karıştı vallaa
ya bencede saçmalık bebeği kontrol etmeden göndermesi ve gayesiz cevapları
sen neolur ne olmaz bi doktor daha bul doğumda kafanız karışmasın
maşallah canım analı kızlı baya kilo almışsınızkaydirigubbakcemile2
oy oy maşallah demetcim öykümüze ne kadarda büyümüş canım kiloyu dert etme nasıl olsa sonra koştururken vericez kilolarıopuyorumnanaktan
ay zuzuuuum canım allah yardımcın olsun inşallah vaktinde gelir kızçen inş gerçi kilosu yerindeydi doğsa bile sorun olmaz heralde:Saruboceq:
demetçim maşallah çileğinee gayet güzel canım boyu kilosu yerinde tam pıtırcık ısırmalık bi çilek olacakkkk kocaman maşallah ikinizedee herşey yolundaa şükürropuyorumnanaktan
demet maşallah çileğine
allah sağlıkla kucaklarımıza almyı nasip etsin imşallah