- 8 Mayıs 2007
- 6.143
- 6
diloş pek ugraştın benim için canımm kusura bakma... cok cok teşekkür ederimmm
nurcum maşallah göbüşünee.. kocaman olmuşsunuz...
ayy canım olurmuu seve seve yaptım vallahiiiopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benimki gelecek haftaki kontrolden sonra bellı olacak.
catı muayenesı olacakmısım ondan sonra bellı olacakmıs.
gercı bundan oncede ıkı kez muayene oldum ıkısınde de doktorum catı cok dar demıstı.:bbo:
bakalım bu sefer ne dicek.:umursamaz:
hayırlısı olsun hakkında ama bende bel fıtıgı baslangıcı olmasa dahi bnm de catımın dar oldugunu solemisti dr um hatta hamile nasıl kaldın hayret dedi:))yani her turlu sezoşa gidio bnm yollar:))
canım benimki gelecek haftaki kontrolden sonra bellı olacak.
catı muayenesı olacakmısım ondan sonra bellı olacakmıs.
gercı bundan oncede ıkı kez muayene oldum ıkısınde de doktorum catı cok dar demıstı.:bbo:
bakalım bu sefer ne dicek.:umursamaz:
ooyyy oyy canım maşallah nasılda büyümüşş yerim ben meleğinii göbişinede sanada maşallahhopuyorumnanaktan
nurcum maşallh göbişe bebişe tatlım
nur masallah gobisine kocaman olmus.
nurcum gobusun coook sevmli yaaa..dondurma gb duruyo masallah kuzucuguna ve sana :)
hayırlıısı tabıkıde canım.
pekı bel fıtıgı baslangıcı olunca genel aneztesı mı olunuyor?
nasıl anlasılıyor bel fıtıgı baslangıcı oldugu?
Kızlar bişey sorucam tüp bağlatmayla ilgili bilgisi olan varmı yada çevresinde yaptıran. Ben düşünüyorum ama çok zor bi karar iyi düşünmek lazım..
dilaracım bende akıntı sorunu vardı o yuzden muayene olmustum.hoş geldin canım senin doktor çatı muaynesine erken başlamışşkaydirigubbakcemile2
anladım canım hayırlıısı olsun.tatlım hamileligimden 4 ay once mr a girmistim bel agrısından..45 dakika durdum igrencti..cıkan sonuclara gore iste l4 -l5 disklerinde minimal bulging yani tasma cıktı ki bu diskler epiduralin uygulandıgı diskler..
ben sonuclarımı dr a gosterdigimde seni ne kadar ıkındıracagımızı bilemedigimiz icin normali tavsie etmeyiz dediler ve tasmanın bulundugu disklerde epi.sezeryana uygun olmadıgı icin genele yonlendik tatlım..
bu çatı muayenesi beni çok kasıyo nasıl yapılıyo kızlar bilgisi olan varmı?
bu çatı muayenesi beni çok kasıyo nasıl yapılıyo kızlar bilgisi olan varmı?