Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç belli olmaz cnm bu işler normal doğum bu vakti zamanı yok ama seninki gününü beklesin annesi sınavına girsin sonra dimi
rabbim sağlıkla kucagına almak nasiop etsin canımm
canım konu acıldıgı icin,kıslar sorunca netten arastırıp yazmıstım.bilgimiz olsun diye.:kedi:Rosemcim amma takıldın şu konuya accık rahat ol zamanı gelince yaşıcaksın zaten şimdi önceden niye stresi yaşıyosunki tekrar tekrar rahat ol canımcım doğum düşünüyoruz çatı muaynesini neki lütfen ama bizde gerildik burda yaww:bbo:
canım çok geçmiş olsun...selam kızlar herkes iyidir umarım dilara doğum yaptımı ? geçmişi okumadım daha önce onu sorayım dedim. Ben yine hastanedeydim 3 gün yattım kasılmalar için serum aldım. Pazartesi günü doktora gidicem bu haftayı da bitirirsem içim rahat edecek. Sonra ne zaman isterse gelsin bebişler.Mobilyalarım da dün geldi yerleştirdik bugün. unutmadığımız bişey yoksa herşey hazır artık..
selam kızlarrrrkaydirigubbakcemile2
işlerimi bitirdim duşumu aldım ohhhhhhhh zemuszemus
şimdide annecimi bekliyorum özlemiş beni buraya geliyorrrropuyorumnanaktan
çok fazla okuyamadım ama hepp güzel haberlerimiz var bugünnnn:lepi:
selsinimmmm koca bi maşallahh tosunumuzaaaŞeniz
gün alanlar sıraya girenlerr ayyy heyecan bastııııdelikafadulden
bizde akşam 16 30 da gidicez doktorumuza bakalım ne kaa büyümüş çileğimmm:asigim:
dua edin teyzoşları yüzünü göstersin miniğim bir resmi olsun annesinin elinde yahuuu-tatlicadiarzu-
bu arada kızlar mama koymicam ben çantaya zaten gerekirse hemşireler kendileri yapıp kendileri doyuruyorlarr yani burda öyle yapıyorlar
hasta bezi de marketlerde var kızlar ben L beden aldım nolur nolmaz diye :roflol:
ayyyy 35. haftadayızzzz bugün ilk günümüzzzz
her geçen gün dahada yaklaşıyoruz kuzularımızaa:asigim:
meraba güzel anneler biz geldik
nst ye girdik sancı çıkmadı herşey yolunda allaha şükür
tam nst ye bağlandım oğlumu hıçkırık tuttukaydirigubbakcemile3 hıçkırığıda 20 dk sürüyor bide sinirleniyor delirdi delirdi ama çok tatlıydı nts bantlarını karnımda zor tuttum
kıslar şu kayısı konsantresini nasıl yaptınız şimdiden daha erken değilmi karen felan hazırlamış bi anlatın bakam
canım çok geçmiş olsun...
odanızın resimlerinide bekliyoruz
Herkese merhaba.ben bugÜn eskİ İŞyerİme geldİm.ÖzlemİŞİm .İyİ geldİ.dÜn doktora gİttİm.nstye gİrdİk bİr sorun Çıkmadı.maŞallah tosuncuk olmuŞ oĞlum.52 cm ve 3150 gr.olmuŞ teyzelerİ.ama doktor +,-450 gr yanılma payı var dedİ.karnın daha bÜyÜk duruyor bebeĞİn kİlosuna gÖre dedİ.daha mı kİlolu acaba.ben o kadar kİlolu olmasının İstemİyorum.ve doĞum tarİhİnİde kararlaŞtırdık.29 hazİran da İnŞallah allah kısmet ederse oĞluma kavuŞuıcam.kan verdİk Şekerİme ve kan sayımıma bakıcaklar
karen taze kayısı ile yapıyorum dimi birde sulandırmasını kaça kaç ölçek ile yapıyosun mantıklı bayağıda olur hem evde yapmış oluyoruz sevdim bu işi kaydirigubbakcemile5
selam kızlar herkes iyidir umarım dilara doğum yaptımı ? geçmişi okumadım daha önce onu sorayım dedim. Ben yine hastanedeydim 3 gün yattım kasılmalar için serum aldım. Pazartesi günü doktora gidicem bu haftayı da bitirirsem içim rahat edecek. Sonra ne zaman isterse gelsin bebişler.Mobilyalarım da dün geldi yerleştirdik bugün. unutmadığımız bişey yoksa herşey hazır artık..
nurcum senden sonrayım sıramı biliyorum canım...
teşekkürler huricim nasılsın
cnm geçmiş olsun. mobilyalarınızı güle güle kullanın