- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
nurcumm göbüşüne maşallahhhhh
hemen hemen aynıyız göbüşte:lepi:
maşallah prenseslerimize canım sağlıkla gelsinler inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nurcumm göbüşüne maşallahhhhh
hemen hemen aynıyız göbüşte:lepi:
benim görümcem bağlattı canım
şu çatı muayenesi yaptıranlar anlatabilir mi en azından bilgili gidelim
kızlr drum aradı salı günü idrar tahlili vermiştim yine enfeksiyon çıkmış :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
GEÇMİŞ OLSUN CANIM YA
benimde genelde çıkıyor ama doktorum çok önemsemiyor hamileikte normal vucut ödemi, pis kanı, enfeksyonu doğumla atacak ağrı sızıların büyük bölümüde bu yüzden oluyor diyor doğumla yeniden doğmuş gibi olacaksın diyor benimde kolestrol ve ağrılarım var hep bu yüzdenmiş
Peki bi şikayeti oldumu cnm memnunmu
hürrem s canım senn günün baya gelmiş doğum tarihi werdimi doktorun
menekşecim benim arkadaşım bağlattı tüplerini neden yaptı onuda anlamış değilim ikiz bebeği oldu tedavi ile nolur nolmaz diye sezeryan sırasında tüplerinide bağlatmış açıkcası ben çok doğru bulmuyorum ama yapanada saygılıyım tabi
Anneminde tüpleri bağlı ama hamile kalırsa ölüm riski olduğu için doktoru bağlamış canım
verdi canım 23 haziranda ALLAH nasip ederse 12 günümüz kaldı
GEÇMİŞ OLSUN CANIM YA
benimde genelde çıkıyor ama doktorum çok önemsemiyor hamileikte normal vucut ödemi, pis kanı, enfeksyonu doğumla atacak ağrı sızıların büyük bölümüde bu yüzden oluyor diyor doğumla yeniden doğmuş gibi olacaksın diyor benimde kolestrol ve ağrılarım var hep bu yüzdenmiş
ya cnm benimde içime sinmiyo ama 2 taneden başka çocuk düşünmüyoruz ben hap filanda kullanamıyorum migrenim var ne biliym rahat olur gibi geldi ama kararda vermiş değilim.
bende çekiniyorum canım ya pazartesi günüde ağdaya gidecem
kız nur aramızda 1 gün var
selam kızlarrrrkaydirigubbakcemile2
işlerimi bitirdim duşumu aldım ohhhhhhhh zemuszemus
şimdide annecimi bekliyorum özlemiş beni buraya geliyorrrropuyorumnanaktan
çok fazla okuyamadım ama hepp güzel haberlerimiz var bugünnnn:lepi:
selsinimmmm koca bi maşallahh tosunumuzaaaŞeniz
gün alanlar sıraya girenlerr ayyy heyecan bastııııdelikafadulden
bizde akşam 16 30 da gidicez doktorumuza bakalım ne kaa büyümüş çileğimmm:asigim:
dua edin teyzoşları yüzünü göstersin miniğim bir resmi olsun annesinin elinde yahuuu-tatlicadiarzu-
bu arada kızlar mama koymicam ben çantaya zaten gerekirse hemşireler kendileri yapıp kendileri doyuruyorlarr yani burda öyle yapıyorlar
hasta bezi de marketlerde var kızlar ben L beden aldım nolur nolmaz diye :roflol:
ayyyy 35. haftadayızzzz bugün ilk günümüzzzz
her geçen gün dahada yaklaşıyoruz kuzularımızaa:asigim:
ay 1 hafta sonra evin neşesi geliyor desene kaydirigubbakcemile3Kızlar günaydınnnn.. Şafak 7 benim çok heycanlıyımmmmm
yıka yıka bebeğe temas edecek herşeyi yıkayın evde benim makina istifa edecek artıkın benden kaydirigubbakcemile3Dilaracım evde net var ben girerim sık sık evde oturursam kaydirigubbakcemile3
Nurcum temizlik bi grup yapıldı bi grupta bu pazar yapılcak inş. sonrasında rutin temizlik olayları kalıcak canım
Kıslar uyku seti takımını hassas yıkamada çamaşır makinesinde yıkasam bişiy olmaz dimi bi o kaldı yıkanıcak herşeyi yıkadık ütüledikzemuszemus
bizdede tam tersi ben acaba epiduralden vazmı geçsem diyorum eşim epidural olsun diyo biz normal düşünüyoruz bakalım...kafamçokkarıştıben aslında epidural istemiştim cnm ama eşim istemiyor, o yüzden genel anestezi olacak
çok güzel heyecanlar bazen bende bi kalıyorum ışık yemiş tavşan gibi ben anne oluyorum anne anne diycek bana anne olcam ben diye salak salak konuşuyom kendi kendime kaydirigubbakcemile3çok heyecanlıyım çok hep aklımda doğumum nasıl geçicek kızım kime benziycek diye kaydirigubbakcemile2
aslında herşey yolunda güzel sende ye güzelim yumurtayı iç sütünü az kaldı şurda idare etgünaydınnn gusel temmuz annelerii ve onların tatlı bebişleriii.... bis geldikkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dün akşam doktordaydıkk... bakmayın neşemizee öle çok gusel haberlerle dönmedik aslındaa... nstye baglandık. kalp atışımız iyiymiş. sancımızda yok çok şükür...
sevısk uzunluğumuz 28.5 mm. doktor teyzemis ''gördüğün gibi bize guven vermio hiç'' dedi. yatmaya devam yani.. suyumus da iyi. ancak plasentamıs da hafif kireçlenmeye başlamışş.. her gun 3 bardak süt bir yumurta zorunlu dedi. kızımı iyi beslemeliymişim. vaktimiz daralıyo maleseffmafoldumben
kilo ve boyu haftaya kontrolde söleyelim dedii... bizden haberler bu kadarr..şakkıdı
bende marketten aldımorta boy al tatlım küçük almaa bide kızlar eczanedede satılıyo büyük etrafınızda yakınızda market varsa marketlerdede rahat bulunuyo ben marketten aldımkaydirigubbakcemile2
çok tatlı olmuş kocaman olmuş bu kız maşallah
valla elini sokuyo böyle s,bi sağ yapıyo bi sol...kızlar hiç normal muayne olmadınız mı ya hayatınız da ç.atı muaynesi bildiğimiz alttan muayne işte heyecana gerek yok değişik bişey yok hiç yaptırmayanlarda korkmasın ....kaydirigubbakcemile korkarsan acırbu çatı muayenesi beni çok kasıyo nasıl yapılıyo kızlar bilgisi olan varmı?