Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meneksecim; az kalmis ya,ne heyecan vardir sizin evde simdi :))
Silacim; sabredicez canim,inan gun sayiyorum bende gunde otuz kere (
Kiz dilossss;sez.olacaklarin da mi almasi lazim bu hasta bezinden :-/
Doktora gidecek olanlar guzel haberlerle donerler insallah..
Selsin de dun gidecekti dr.a,henuz bi sey yazmamis,insallah yolundadir hersey ..
kızlar günaydın nasılsınız
günaydınlarrr....
günaydınlarrr....
inş. nurcumm.. sagolasınn..a.s.sılacım dinlen doktorunun dediklerini yap allahın izniyle zamanında gelicek bebişlerimiz
satım 23 ekim diloşş... çok teşekkür ederimm...:kedi:sılacımm istersen son adet raihini yaz ben sana ticker yapayım ne dersinyerimseniben
aynen canım yaaa... sanki bikaç kez sayınca eksilio gibi günde 40 kezz...:sinifsinif:meneksecim; az kalmis ya,ne heyecan vardir sizin evde simdi :))
Silacim; sabredicez canim,inan gun sayiyorum bende gunde otuz kere (
Kiz dilossss;sez.olacaklarin da mi almasi lazim bu hasta bezinden :-/
Doktora gidecek olanlar guzel haberlerle donerler insallah..
Selsin de dun gidecekti dr.a,henuz bi sey yazmamis,insallah yolundadir hersey ..
günaydın canım.. hoşgeldiinnnkızlar günaydın nasılsınız
evet tatlım malesef hasta bezi kullancan ilk 2 3 gün ped zor oluyo zaten zor eğilip kalkacaksın ped kayar ve bi taraflarında çıkmasın şeylerr:kedi:
evet tatlım malesef hasta bezi kullancan ilk 2 3 gün ped zor oluyo zaten zor eğilip kalkacaksın ped kayar ve bi taraflarında çıkmasın şeylerr:kedi:
günaydın hoş geldiniz kızlarr:1hug:
günadın cnm nerelerdesin
hasta bezini nereden aldınız eczanelerde satılıyor mu ?
Hmm :-/ sagol tatlim, bunu ogrendigim iyi oldu. Ben de normal dog. yapacaklarin konuyla yakindan ilgilenmelerinden olsa gerek hiiic orali olmuyordum.
Sanirim bedenleri varmis,medium alsam olur heralde??
Biz senle aynı gidiyoruz. 37+1. demek ki sezeryan olsam bana da aynı tarihe gün vereceklerdi. Çok heyecanlı. Artık haberlerini bekliyoruz. İlk planlı programlı gelen bebek seninki olacak inşallah.Kızlar günaydınnnn.. Şafak 7 benim çok heycanlıyımmmmm
kızz tabikii 2 haftadır yürümedimm:) bakalım bu hafta sonu düğün var mecbur çıkıcamm yürücem biraz kasıldım evde iyiceekaydirigubbakcemile3
günaydınnn gusel temmuz annelerii ve onların tatlı bebişleriii.... bis geldikkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dün akşam doktordaydıkk... bakmayın neşemizee öle çok gusel haberlerle dönmedik aslındaa... nstye baglandık. kalp atışımız iyiymiş. sancımızda yok çok şükür...
sevısk uzunluğumuz 28.5 mm. doktor teyzemis ''gördüğün gibi bize guven vermio hiç'' dedi. yatmaya devam yani.. suyumus da iyi. ancak plasentamıs da hafif kireçlenmeye başlamışş.. her gun 3 bardak süt bir yumurta zorunlu dedi. kızımı iyi beslemeliymişim. vaktimiz daralıyo maleseffmafoldumben
kilo ve boyu haftaya kontrolde söleyelim dedii... bizden haberler bu kadarr..şakkıdı
geçmiş olsun nurcum , ınş bı anlıktır yukselmesı tansıyonunun
sıcaklarda cok etkılıyor