Selam kızlar. Anca vakit bulabildim diyecem ama hala beni rahat bırakmıyorlar.
Saat 21:00'e kadar çalışıyorum da.
Sizde keyifler iyidir inşallah.
Aslında kendi tercihim. Akşamları 1 kişi nöbetçi kalıyor. Daha sakin olduğu için ben istedim ama bu akşam durmadan soru geliyor. Bunaldııım.
Ya bi rahat verin de KK'da iki sohbet edeyimdemek istiyorum. Aslında aklım burada ya o yüzden gelen sorulardan rahatsız oluyorumkaydirigubbakcemile3
kıyamam sana. bazen bende senin gibi oluyorum buradan başka bişeyle ilgilenmek istemiyorum kısacası çalışmak içimden gelmiyor. acayip sinirleniyorum o zaman. bende daha işteyim sanırm ikimizden başkada bir eyetkiner var ama oda yazmıyor. ben cevplarım giderken haber veririm kaydirigubbakcemile5
yaa ne güzell memleket kokmuş burasıı.... bende doğma büyüme istanbulluyum.. şimdi bakmayın izmir de olduğuma.....
ama babam sinoplu ve oturduğumuz yerde ordu lu giresun lu çok vardı.... giresun a gittimm çok beğendimm kalesine falan çıkmıştım resimlerim var hatta... çok beğeniyorumm oralarıı.....
Benim babam sinoplu annem ordulu
O da çalışıyordur. Neyse bugün cuma. 2 gün tatil bizi bekliyor. Hem yakında hepten tatile veya hepten mesaiye başlayacağız.hihoyyyt
kıyamam sana. bazen bende senin gibi oluyorum buradan başka bişeyle ilgilenmek istemiyorum kısacası çalışmak içimden gelmiyor. acayip sinirleniyorum o zaman. bende daha işteyim sanırm ikimizden başkada bir eyetkiner var ama oda yazmıyor. ben cevplarım giderken haber veririm kaydirigubbakcemile5
Aaa ne güzel ipeğimu,fındığa gider mi sizinkilerde,benim eşim gitti geçen yıl 15 gün kaldınasıl zor geldi anlatamam ilk ayrılığımızdı
Aaa ne güzel ipeğimu,fındığa gider mi sizinkilerde,benim eşim gitti geçen yıl 15 gün kaldınasıl zor geldi anlatamam ilk ayrılığımızdı
haklısın cnm benim sayfam açık ama pek katılamıyorumm.... :1no2: benimde aklım sizde.. ben de 8 de çıkıyorum.. benim işim rahat ama herzaman müsait olamıyorum tabii.... bu ay sonu evde olunca bol bol katılırım artıkk..... :Saruboceq:
O da çalışıyordur. Neyse bugün cuma. 2 gün tatil bizi bekliyor. Hem yakında hepten tatile veya hepten mesaiye başlayacağız.hihoyyyt
Ne güzel, ben bursalıyım canım ama benim eşimde ordulu :)
Benim babam sinoplu annem ordulu
valla umarım bebişler uslu olurda güzel bir dönem geçiririz.hem tatil olur hem onlarla gezeriz
valla umarım bebişler uslu olurda güzel bir dönem geçiririz.hem tatil olur hem onlarla gezeriz
ohh ne güzelll ben cmt ve pazarr çalışıyorumm ve çok sıkıcı geçiyor kk da kimse olmuyor senağlama
Seninki birasz fazla olmuş. Haftasonu çalışmak zor oluyor gerçekten. Onu da yapmışlığım var. Yakında işten ayrılacaksın nasıl olsa. Sabret canım.
oo benim babm da sinoplu ama hiç gitmediim en çok oraları merak ediyorumm
Karadeniz sahilinde Amasra dahil ondan sonraki yerler harika. İnsan bakmaya doyamıyor. İnşallah bir gün gidersin.
slm kızlar
çok yoruldum bugün. hiç yazamadım bile sizedilara geçmiş olsun canım.umarım çabuk ayağa kalkar eşin.