Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selsincim oğlunun hareketlerini hissettin mi bakalım
1-2 gündür pek hissedemiyorum demiştin?
selsin benimde deridm kuzumun hareketini geç saatlerde hissetmem bir iki gündür de daha az hareket ediyor ancak ben yatııtğımda .
Dha önce zıpluyordur şimdi sanki daha değişik daha az.ndene acab norl mi bunalr ki?
bu arada 28. haftadan sonra hareketlerde azalma normalmıs sanırım yerı kalmıyomus cunku
kızlar her sabah kahvaltıdan sonra karnı ve mıdesı agrıyan varmı?
Öyledir inşallah cnm. Bende tedirgin oldum biraz gerçi arada oynuyo hafiften ama ne biliym korkuyo insan..Allah hepimizin yavruşlarını korusun sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin innşallah..
kızlar tatlı bırseyler yıyıp sol tarafınıza yatın saatte en az 4 kez hareket etmesı gerek yıne hıssetmıyorsanız hemen doktora
aksam oynar yarın oynar derken benım cahıllıgıme gelmıstı sonuc bılıyosunuz ıstesenağlama
Sadece bugÜn benİm sankİ gÖbek Çevremde bİr toplanma gİbİ bİrŞey var.arada oluyor sertleşiyor.sonra geÇİyor.sİzede oluyormu
Sadece bugÜn benİm sankİ gÖbek Çevremde bİr toplanma gİbİ bİrŞey var.arada oluyor sertleşiyor.sonra geÇİyor.sİzede oluyormu