- 29 Ağustos 2007
- 7.653
- 13
günaydın temmuz anneleriiii..b geçmişi okuyup geliim ne var ne yok..yine doldurmuşsunuz maşallah..:)
gunaydın canım hosgeldınŞeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın temmuz anneleriiii..b geçmişi okuyup geliim ne var ne yok..yine doldurmuşsunuz maşallah..:)
Kızlar biraz önce süt içtim benim bebişin hareketleri arttı benim gibi takanlara tavsiye ederim..
maşallahhh göbüşüne nurcumm.... maşallahhhh
maşallah nurcum göbüşüne..büyümüş ama o kadar cok buyuk deil..fazla kilo almadın sanırım..
kızalar günaydın
nurcum göbüşüne kocaman bir maşallah
benimde arada bir karnımda srtlşeme baskı hissi oluyor sonra yumuşuyor bende bebişmi diyorum ama kasılmamı onlar acaba.
MaŞallah nurcum gÖbÜŞÜne
nurcum masallah göbüşüne canım çok tatlı duruyor
hoşbulduk hüzünyılı ve ilsu..kaydirigubbakcemile5
dr a gidecek olan b zuzum var sanırım bugün..inş güzel haberler getirir..bugün gaydin de yok..sakin topiğimiz.
selsin bendede sag tarftan kasılmalar başladı,ama 2-3 dak. sürdü ve bitti şükür.sanırım bu kasılmalar zamanla artıcak artık.
ya benim kız babasının sesii duyunca tepki verio anneyi es geçio..tam babacı yani..cadı kızım benim:)sizinklerde durum nasıl kızlar?
Herhalde rahİm kasılması onlar.annemde artık olur dedİ.2-3 ay Önceden baŞlıyor rahİm doĞuma hazırlıyor kendİnİ dedİ.ama bebekte toplanır dedİ.ay ne bİlİm bebek mİ rahİmmİ bende anlaamadım gİttİ.nedense bugÜn canım sıkkın.Şu hareketlere kafam takıldı.
Gaydın yok bugun hu hu nerelerdesin