- 25 Aralık 2008
- 3.025
- 0
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen götür tatlıları zuzum yarasın yarasın :))) bir hafta azalt onları öyle yaptır testini
ben yarın müsait olursan sabahtan yaptırabilirim
ya benim oğlum dünden beri sanki hareket etmiyor.korkuyorum.bazen yükseğe uzanıyorum dolaba filan.birşey olmamıştır dimi.ay gene salak salak düşüncelere dalıyorum.böyle uzun zaman görmeyince sapıtıyorum ben.
Yarın doktora gitcem sora müsaitimm ama ben yapamamki şeker testiii :roflol:
Ay selsin yahuuu artık uzanma oyle uzaklara bu 1, merak etme aslan gibidir oglunnn bu da 2
selsin benimde pazar günü öyle olmuştu uzanıyorum kalkıyorum hareket yok ağlıycaktım sinirden en sonunda tekrar uzandım sırtüstü konuştum karnımı sevdim tekme attı .ben de uzanıyorum canım bir şey olmaz ama dikkatli olmak lazım yinede içini ferah tut birazdan hareket eder.
selsin süt iç tatlım süte hayır diyemiyolar bizimki sütü çok seviyo öyle uzun zaman hissedemezsem hemen süt içiyorum
Ya uzanmamak lazım ama bende uzanıyorum eşim çok kızıyo ben niye burdayım diyo ama o yapana kadar ben 3 kere yaparım yaa
selsin süt iç tatlım süte hayır diyemiyolar bizimki sütü çok seviyo öyle uzun zaman hissedemezsem hemen süt içiyorum
Ya uzanmamak lazım ama bende uzanıyorum eşim çok kızıyo ben niye burdayım diyo ama o yapana kadar ben 3 kere yaparım yaa
geçen hafta yaptırmıştım amatist açlık 90 sekerli sudan sonra 141 çıkmıştı .dr sınırda olduğu için yine yaptırtmamı söyledi onun için dedim canım açlığa gerek var mı diye.zaten kanım yok iki kere kan alınsın istemiyorum:)))
Eminimm oyledir cnmm umarım sende bi an once atlatırsın bu durumu cnmm, sonucta gebelik sonrası düzelebilir hersey dimiii
evet işte sabırsızım napim.gerçi şimdi evde yok.geç geliyor.ama olduğundada şunu kaldırsana dediğimde hep 5 dk diyor o 5 dk 1 saat oluyor.bazen kalkmıyor.bende sinirlenmiyeyim diye kendim yapıyorum.sonra görünce kızıyor.
beyaz melek geçmiş olsun seni tekrar aramızda görmek çok güzel kaydirigubbakcemile5