bence listeyi biraz düzenlesek daha iyi olur böyle çok fazla bilgi var...
anne adı.......muht.doğum tar..........cinsiyeti........bebek adı.........annenin başlangıç kiloso....şimdi ki kilosu ...........
gibi bi tablo daha güzel olur diye düşünüyorum ne dersiniz...çin takv.yorumcu bunları kaldıralım artık gereksiz diye düşünüyorum...
tabi ben çoğunluğa uyarım da siz ne düşünüyosunuz
kızlar benim bacaklarımda varisler oluşmaya başlamış..... hamilelikler ilgisi var mıdır? hem tam basenlerimde
:lepi::lepi:evet canım allahın izniyle kesin kızım olacak doktorum tamam derin bi nefes al kesin kız dedi....:sm_cool::sm_cool:
allah hepinizin gönlüne göre versin:1hug:
ya birde onun için ayrı bi topic açsan akdascım daha güzel olur
bence listeyi biraz düzenlesek daha iyi olur böyle çok fazla bilgi var...
anne adı.......muht.doğum tar..........cinsiyeti........bebek adı.........annenin başlangıç kiloso....şimdi ki kilosu ...........
gibi bi tablo daha güzel olur diye düşünüyorum ne dersiniz...çin takv.yorumcu bunları kaldıralım artık gereksiz diye düşünüyorum...
tabi ben çoğunluğa uyarım da siz ne düşünüyosunuz
Evet cnm hemde çok ilgisi var muhakkak varis çorabı al ve giy ilerletme sakın. Benim ilk hamileleğimde oluştu ben önlem almadım sonradan o kadar çok ilerlediki lazerle tedavi gördüm
kızlar benım gıbı sabah kahvaltısında corn flakes yıyen varmı?
doktorumun soyledıgıne gore cok faydalıymıs ben vıtamın ılaç falan kullanmıyorum cunkucokacimcoook
canım sağol. çok erken başlamadı mı? senin bu kadar erkenmiydi canım?
evet cornflakes çok faydalıymış tadı nasıl güzel mi
Kızlar oğluşum için Kuzey ismini düşünüyoruz ama daha karar veremedik sizce nasıl kulağa nasıl geliyor?
Ya bende gecen gun hamilelikte bel fıtıgı diye bi konuya rastgeldim tv de oturdm izledim. Hatırlarmısınız bilmem sol bacagımda sürekli bir uyuşma ve agrı oluyodu ki hala devam ediyo özellikle biraz fazla ayakta kaldıgımda acaba fıtık mı diye baya bi düşündüm. Aranızda benzer problemi olan varmı? Beyaz Melek sanırım seninde boyle bi problemin olmustu geçtimi?
gebelik haftanız benden ileri olduğu için deneymlerinize güvenerek bir soru sormştum , ama 4. sayfada kalmış ve halen cevap veren olmamış , yeniden yazayım dedim benneyaptımki
göğüslerim çatlamış !!!!!!!!!
yoğun nelendiriciyi o bölgelere sürmüyordum , zaten çatlak kremlerimi kullanmaya başlamamıştım .. dün farkettim , bordoya yakın derin çizgileri görüce anlamadım , damar zannettim .. eşime gösterdim çatlama yeni başlamış dedi , hemen kremlerimi sürdüm . şimdi sabah akşam sürersem çatlamalar durur ve çatlayan yerler kapanır mı acaba ???