Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bitek sen cevap vermişsin çok teşekkür ederim.
kolay doğumlar şimdidena.s.
zuzum evet bencede canımcım resmini gönder altınada yaz torunun ellerinden öper diye sende rahatlamış olursun accık canımcım
kızlar abimin oglu 1 yasında ve b abisi var 5 yasında..abisi ile oynarken kuçuk düşmüş ve sehpanın kenarına carpmış gözünü ..gözü patlamış aynen böle söledi annem..:=(..annem , annesi panik,kıyamet olmuşlar..yuzune bakamıolarmış çocugun..
hemen acile gtmişler neyseki gözde kayma-patlama vs olmamış ama ciddi b morarma ve şişme olmuş.Görme kusuru da yokmuş şükürler olsuuun..o kadar korktum ki o benm minicik fufum..adı furkan..halası olarak çok üzüldüm yani, b de hamilelik de ekstra duygu yukledii için bana etkilendm..
meraba kızlar ,
ben ağustos annesiyim ama size bişey sormak istiyorum şeker yükleme testi yaptırdınız mı benim bi dahaki kontrolüm 4 haftda sonra salı günü gitmiştim şeker testiyle ilgili hiçbişey söylemedi.
4 hafta sonra bi tarih verir belki.
siz test yaptırdınız mı yaptırmasak olmuyo mu bilgisi olan var mı?
herkese sağlıklı günler diliyorum
Evet bencede ama bu seferde duygulanıp aglarrrr, aksam bi konusurummmm şişko ne kadar agladın bakiim derim, ben ananemede babanemede isimleriyle seslenirimm, kücük cocuga kızar gibi kızarım aglamasın diye bi dahaaaa